Jarní kalhoty se vzory - ty musíte mít!

Jarní kalhoty se vzory - ty musíte mít!

30. dubna 2014, jaro 2014, vzorované kalhoty, dámské kalhoty, kalhoty se vzory, květinové vzory, animal vzory, zvířecí vzory, paisley, geometrické vzory, jarní kalhoty

Sponzorované odkazy

Pěkné jarní počasí nás navádí k dobré náladě a chutí k experimentům. Po studené zimě, kdy jsme se drželi spíše zpátky a oblékali se do nude odstínů, se teď trochu odvážeme. K tomu vybízejí například vzorované jarní kalhoty, které budou trendy. Ve většině případech plné barev a nečekaných zákoutí. Vzory, které budou letos na jaře in jsou například květinové, geometrické, paisley či zvířecí. Všechny se mohou objevit i na jarních kalhotách, které se díky svým lehkým a vzdušným materiálům příjemně nosí a do teplejšího jara se skvěle šiknou.

Květinové vzory

Květiny nás zkrátka a jednoduše budou provázat oběma teplými sezónami jarem i létem, ke kterým bezpochyby patří. Květinové vzory jsou plné barev a díky nim se jarní kalhoty nestanou nikdy nudnými. Budou patřit k hlavním hrdinům celého vašeho outfitu, jelikož jsou tak výrazné a nepřehlédnutelné. Nepohrdnou ale šperkům též souvisejícími s květinovým jarem nebo kabelkou obohacenou rostlinami. Při procházce rozkvetlým parkem, loukou či zahradou dokonale splynete s okolím. Je však zapotřebí dávat si pozor na dotěrný hmyz, který by si vaše květinové jarní kalhoty mohl splést se skutečným porostem. Takové vosy nebo včely nejsou příjemnými společnicemi.

Geometrické vzory

Ne až tak propagované, ale přesto letos na jaře velice trendy jsou geometrické vzory. Takže se připravte na kolečka, obdélníky, puntíky, hvězdičky, proužky a všemožné další mnohoúhelníky. Kalhoty s těmito vzory dokonale zaujmou vaši pozornost, ale také pozornost lidí ve vašem okolí. Při vašich ladných pohybech budete s kalhoty vytvářet neuvěřitelné optické klamy, až budou oči přecházet.

Paisley vzory

paisley vzorech už jste možná slyšeli. Hitem byly především minulou letní sezónu, ale v našem podvědomí jsou již déle. I na jaře 2014 po nich bude sháňka a na kalhotách se vyjímají skvěle. Motiv perského původu působí orientálně, což zapříčiní, že si v něm budete připadat jako Šeherezáda.

Zvířecí vzory

A v poslední řadě jsou to i tradiční zvířecí/animal vzory, které se budou jako trend na jarních kalhotách skvěle vyjímat. Zebří, gepardí, levhartí či hadí motivy vypadají na kalhotách sexy a stejně tak si v nich budete moci připadat i vy. Na tyto vzory už si módní průmysl zvykl a nabízí jim mnoho kombinací. Avšak příliš mnoho zvířecích vzorů nedělá dobrotu. Jen pouhé kalhoty pokryté napodobením zvířecích srstí vašemu outfitu postačí a perfektně vyniknou.

Zdroje: www.polyvore.com www.net-a-porter.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu