Všechny trendy šortky jaro/léto 2014

Všechny trendy šortky jaro/léto 2014

1. května 2014, jaro 2014, léto 2014, trendy, vzory, dámské šortky, sexy šortky, květinové vzory, animal, jaquard, aztec, paisley, satén, denim, riflovina, bílé šortky

Sponzorované odkazy

Příchod teplé jarní a letní sezóny nám ženám umožňuje konečně po dlouhé zimě ukázat nožky. Předvést své trápení na posilovacích strojích a úmorné po-vánoční diety chce každá z nás. Je potřeba ukázat, jestli se snahy vyplatily a sexy trendy šortky budou mít konečně své opodstatnění. Ale jaké typy dámských šortek budou v následujících sezónách in? Do jakých barev a materiálů se obléci? Podíváme se společně na to.

Denim

Když se podíváte okolo sebe, tak denimová vlna smetla skoro každou z nás. Riflovina jako materiál se letos stává součástí snad každého outfitu. Mnoho dámských šortek se v riflovině také objevuje. A stojí to za to! Riflové šortky vypadají skvěle jen tak na ramínku, ale také na těle. Troufnu si říct, že při zvolení toho správného střihu se jedná o nejvíc sexy šortky. Ve spojení s vyzývavějším topem a botami na podpatku se z vás stane neodolatelná diva. Nic se ale nesmí přehánět. Už jen to, jak se v denim šortkách budou vaše nožky ladně kroutit, stojí za to.

Satén

Dalším z materiálů, který se bude pro trendy dámské šortky skvěle hodit, je například satén. Možná jste na něj zvyklé spíše v souvislosti s večerními šaty či se spodním a nočním prádlem, ale věřte mi, že se v trendy jarních saténových šortkách nebudete moci bát vyjít na ulici. Nezáleží zde na tom, jestli se bude jednat o satén z přírodního hedvábí nebo o satén bavlněný. Důležitý je efekt lesklého materiálu, který položí vaše obecenstvo do kolen. Jen si představte, jak krásně saténové šortky vypadají na hladce oholených a opálených nožkách.

Vzory

Letos na jaře a také v létě 2014 bude trendy mnoho vzorů. Tradičně to budou v*zory květinové a zvířecí*, ale připojí se k nim i vzory geometrické a orientální jaquard, aztec nebo paisley. Nosit se budou na všech druzích oblečení a dokonce i na módních doplňcích a obuvi. Dámské šortky nesmí být pozadu a je potřeba říct, že ve vzorovaném ,,kabátě" jim to krásně sluší. Pak už je jen na každé z nás, který motiv pro nás bude ten pravý. Každá žena se odlišuje, i když si možná muži myslí něco jiného. Některá je vášnivou zahrádkářkou a milovnicí květin, jiná se zase rozplývá nad roztomilými zvířátky a další ráda cestuje a poznává cizí kraje.

Bílá

Pokud jsou letos in bílé kalhoty, tak proč by nemohly být také šortky, že ano? Kalhoty akorát ve zkrácené podobě se v bílé barvě dokonale vyjímají a budou sedět každé z vás. Mějte ale na paměti, že bílé šortky potřebují více péče než zbylé ostatní. Jsou náchylní na špínu, která je na nich ihned zřejmá, a proto pozor na to, kde si sedáme nebo o co se opíráme.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu