Pastelové barvy jsou trendy i toto jaro!

Pastelové barvy jsou trendy i toto jaro!

2. května 2014, pastelové barvy, pastely, jarní barvy, trendy barvy, světlé barvy, dámské oblečení, jaro 2014

Sponzorované odkazy

Spojení jaro a pastelové barvy se stalo opakujícím se evergreenem, který však neomrzí. Jarní období je pro spoustu z nás synonymem romantiky a tyto tóny ho tak perfektně doplňují. Pastelové barvy si můžete do sytosti užít i letos. Nenápadně totiž vystrnadily neonové odstíny z minulých let a objevují se na všem, co vás napadne!

Svetříky

Pastelové barvy sluší opravdu všem kouskům oblečení. Určitě už máte ve skříni nějaké to pastelové sáčko. Proč ale nezkusit i svetřík zbarvený do těchto tónů? Může se jednat o cardigan či klasický lehký svetr přes hlavu, který se bude hodit k riflím i sukni. Váš pastelový svetřík může být také ozvláštněn nápisem, kamínky, nebo třeba ¾ rukávy.

Sukně

Bez sukní by to na jaře nešlo! A pokud zvolíte tu v pastelových tónech, docílíte dokonale ženského a sladce vypadajícího stylu. Sukně se letos nosí ve všech délkách, takže je na vás, kolik z vašich nožek světu ukážete. Hitem jsou stále sukně plisované, u dlouhých sukní se nebojte vysokého rozparku.

Kalhoty

Trendem minulých sezón se staly barevné rifle, pro letošní jaro se nechte zlákat kalhotami. Mohou být úzké i volné a perfektní volbou budou ty v délce nad kotníky. Slušet jim bude kombinace s bílým sakem a jednoduchým topem, ke kterému přidáte výrazný náhrdelník.

Doplňky

Pastelové barvy jsou jako stvořené také pro nejrůznější doplňky. V těchto tónech vyniknou například balerínky a lodičky, stejně jako kabelky všech velikostí od psaníček až po prostorné tašky. Jako varianta pastelového doplňku se dál nabízí třeba šátky a nezmínit nelze ani bižuterii. Náramky, náušnice a náhrdelníky v pastelových tónech vypadají překrásně a je jich všude plno. Nosí se šperky výrazné a nepřehlédnutelné, které nejlépe vypadají v kombinaci s jednoduchým zbytkem outfitu.

Pastelové barvy vypadají skvěle ve spojení s neutrálními odstíny, ale kombinovat je můžete i mezi sebou. Zkuste třeba mátovou doplnit o světle růžové doplňky, lila vytvoří zajímavý pár se světle žlutou.

Zdroj: www.mango.com, www.reserved.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu