Jaké jsou trendy pro plavky 2014?

Jaké jsou trendy pro plavky 2014?

12. května 2014, plavky, léto 2014, bikini, paisley, animal, zvířecí vzory, exotic, mašle, třásně, volány, trendy plavky

Sponzorované odkazy

Konečně jsme se dočkali! Plavková sezóna už začala a upřímně vám řeknu, že se je na co těšit. Mnohé trendy z let minulých stále přetrvávají, ale máme tu i nové módní ,,hitovky". Nepůjde zde o střih plavek, který víceméně závisí na typu postavy. Pro neohrožené ženy jsou tu bikiny, pro ty nesmělé jednodílné plavečky. Nyní však bude řeč o barvách, vzorech a doplňcích, díky kterým se stávají plavky v sezóně 2014 in.

Jedním z doplňků, který bude na plavkách 2014 trendy, jsou například mašle. Na první pohled nenápadné, ale velice účelné. Mašličky se objevují u bikin na podprsence i kalhotkách. Fungují jako estetický doplněk i jako praktický specialista na zavazování spodního dílu plavek. Díky mašličkám si můžete určovat velikost obvodu plavek na hrudi i na bocích, což se někdy může hodit, jelikož žádná z ženských postav není stejná a někdy nám plavky úplně přesně nesednou. Pokud by se vám ,,mašličkové" plavky zalíbily, mám pro vás malý typ. Velice pěkné modely má ve své letní kolekci značka H&M.

Dalším vylepšením mohou být také třásně. Už minulý rok jsme plavky s třásněmi zaznamenali, ale podle mého názoru zažívají boom teprve letos. Stejně jako mašle se třásně na plavkách mohou objevit všude. Nejvíce trendy však budou bikiny, kterým třásně pokrývají téměř celý horní díl, který je buď to bez ramínek nebo s odepínacím páskem za krk. Mimo to, že jsou tyto plavky značně in, tak mají i další přednost. Díky nakupení třásní opticky zvětší vaše poprsí. Pokud tedy trpíte nějakými komplexy, bikiny s třásněmi starosti ihned zaženou.

Zlatým středem jsou pak plavky s volány a volánkami, které na nich vypadají velice decentně. Díky nim nám plavky připomínají spíše elegantní spodní prádlo nežli plavecký úbor. Působí sexy a při správném použití mohou leccos zakrýt a mnohé zvýraznit. I tady mohu odkázat na skvělou kolekci plavek značka H&M, ve které si potrpí na obohacování bikin a drobné přizdobení.

A jak to bude letos se vzorováním na plavkách? Tradičním trendem budou animal neboli zvířecí vzory, které jsou nám všem velmi dobře známé. Zebří, hadí, gepardí či jiné připomínající srst kočkovité šelmy. Toto vzorování se jeví značně sexy a vsaďte se, že za něj sklidíte velké ovace. Pokud se chystáte v létě na koupališti nebo na pláži oslňovat mužskou část návštěvníků, tak s animal plavkami budete mít 100% úspěch.

A co říkáte na paisley vzorování? Líbí se vám? Na trendy plavkách 2014 se bude také objevovat a sklízet kladné body. Jde o orientální vzor, který se bude skvěle vyjímat při vašich letních pobytech v zahraničí, anebo při opalování se na českých venkovních koupalištích, pokud budete chtít vnést trochu toho Orientu sem k nám do České republiky. Paisley prostě nebude nikde na obtíž.

Při spojení všech letních trendy motivů vzniká vzor exotic. Má ode všech trochu. Drobátko animal vzorů, kapánek květinových motivů a nepatrně orientálních obrazců. Vše společně tvoří exotic motiv. Hodí se pro všechny, které se nemohou z toho nekonečného množství vzorování rozhodnout.

Zdroje: www.polyvore.com www.hm.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu