Nezastavitelná kolekce Drive me Crazy od Bershky!

Nezastavitelná kolekce Drive me Crazy od Bershky!

9. května 2014, sluneční brýle, denim, trikini, třásně, plavky, Bershka, léto 2014, Drive me Crazy, trendy, kimono

Sponzorované odkazy

Minulý dubnový měsíc přišla oblíbená módní značka Bershka se svou novou a ojedinělou kolekcí, kterou nazvala stylově – Drive me Crazy. Už z onoho pojmenování to přímo srší. Oblečení, módní doplňky a šperky, jenž jsou hlavními aktéry kolekce, by se dalo označit, s trochou nadsázky, jako bláznivé, šílené či potrhlé. Letos v létě se v těchto módních kouscích značky Bershka neztratí žádná z nás.

Módní značka Bershka ze své kolekce Drive me Crazy sestavila jednotlivé ,,looky" (outfity, modely), ve kterých k sobě jednotlivé oblečení ladí k módním doplňkům a šperkům. První z looků se skládá z krátce střiženého topu, který je doplněn o trendy třásně. K němu Bershka navrhuje skinny jeans a jako módní doplněk sluneční brýle, bez kterých se v létě jednoznačně neobejdeme a šperky v podobě prstenů stříbrné barvy s modrými kameny.

Další look je jednoduchý. Tvoří ho pouze květovaný overal. Tento druh oblečení bude letos v létě velice in a podle mého názoru se mu neubrání nikdo. Nabízený je všemi dostupnými módními značkami u nás. Kalhotový overal od Bershky je vyrobený z lehkého a vzdušného viskózového hedvábí. Tento materiál se do horkého léta skvěle hodí a svým příjemným dotekem každou z žen pohladí na duši.

Třetí outfit je o něco odvážnější. Top s častým motivem americké vlajky, přes který má modelka oblečenou krajkovou vestičku s třásněmi. K tomu všemu skvěle ladí vintage jeans s vysokým pasem a páskem s dvojitou sponou. V tomto looku se vyskytuje mnoho letních trendů, které nebudou nikdy šlápnutím vedle.

Look 4 mě také velice baví. Denim košile je jasnou trefou do černého a letní kalhoty s květovaným potiskem jakbysmet. Pod denimový vršek pak modelka obléká víceúčelový bílý bandeau na ramínka. Možná si všímáte, že v kolekci Drive me Crazy od Bershky se nachází mnoho víceúčelových kousků, které se skvěle kombinují a vypadají za všech okolností dobře.

Do kolen vás položí i pátý look, kde se kombinuje trendy flitrované kimono s vyšitými detaily a roztřepené riflové šortky. Pod tento model Bershka ukázala také něco ze své plavkové kolekce – černé háčkované bikiny. A k tomu všemu se zřejmě hodí výrazné náušnice s etnickým motivem.

V následujícím outfitu se zase objevuje trend letošní teplé sezóny – kimono. Také lemovaný třásněmi, ale v bílé průsvitné barvě. Pod kimono Bershka radí krátce střižené tričko stejné barvy a módními doplňky jsou zase sluneční brýle a líbivý černý klobouk se stříbrnou sponou.

Poslední sedmý look dokazuje, že v jednoduchosti je krása. Bershka se zde chlubí svými sexy černými trikinami doplněnými o zlatavý řetízek. Plavky, které nejsou střihem zrovna nejideálnější na opalování, ale vaše okolí zaujmou dokonale.

Zdroje: www.bershka.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu