Pánský jarní lookbook značky Pull and Bear

Pánský jarní lookbook značky Pull and Bear

14. května 2014, jaro 2014, pánská móda, lookbook, trendy, Pull and Bear, Pull&Bear, denim, manšestr

Sponzorované odkazy

Oblíbená a dostupná značka pro mladé Pull and Bear má pro pány připravený jarní lookbook plný nejnovějších módních trendů a dobře vypadajících kousků, ze kterých si vybere každý. Z pánské jarní kolekce přímo srší teplá sezóna. Motivy a potisky symbolizující hřejivé slunce a letní prázdniny se vyskytují téměř na každém kusu oblečení. Často používaným vzorem bude především exotic prints. Květiny, palmy a zvířata se objevují na tričkách, tílkách i lehkých jarních bundičkách. Těšit se můžete také na obrázky plachetnic, vesmíru a digitálních postaviček.

Co se týče barev, tak by se o jarním pánském lookbooku značky Pull and Bear dalo říci, že přímo září. Většina módních kousků se nese v teplých barevných tónech, které reprezentují jaro a léto. I když pro pány možná atypické, ale na druhou stranu velmi vkusné a trendy. Barvy jako jsou žlutá, oranžová, růžová a světle modrá jsou zde na denním pořádku.

Snad největším trendem tohoto jara a také léta je denim. Vyskytuje se všude a z rifloviny jsou vyráběny všechny druhy oblečení a módních doplňků. V denim modré se vybarvují dokonce i boty či tašky. Pull and Bear nezapomněla denim zapojit ani do pánské kolekce. Nalezneme zde trendy pánskou propínací košili. Tento módní kousek se dá označit za víceúčelový a díky tomu má mnoho kladů. Dá se nosit klasicky jako košile či rozepnutá jako lehčí mikinka s tričkem.

Druhým výrazným materiálem, na který možná nejsme tuto sezónu tak zvyklí, bude u Pull and Bear manšestr. Z této látky je vyrobena lehká jarní bundička, která nepůsobí vůbec špatně. V kombinaci s těmi správnými módními kousky se z manšestrové pánské bundičky stane hlavní hrdinka celého outfitu.

Nápisy před obrázkovými motivy ustupují, ale také se na některých oblečkách vyskytují. Především to budou nápisy reprezentující značku, takže Pull & Bear spolu s rokem založení 1991 či drobnější nápisy, které většinou představují motiv pod nimi. Strange skies na digitálním vedmírném tričku či Sunset district na ležérním tričku, které geometrickými vzory symbolizuje západ slunce nad krajinou.

Zdroje: www.pullandbear.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu