Je čas pro stylové léto se značkou Orsay!

Je čas pro stylové léto se značkou Orsay!

15. května 2014, loose fit kalhoty, dlouhé šaty, skater dress, léto 2014, Orsay, overal, květinové vzory, orientální vzory

Sponzorované odkazy

Už je to tady! Dámami oblíbená značka Orsay přichází se zbrusu novou letní kolekcí! A věřte, že je na co se těšit. V celé letní kolekci značky Orsay jsou dominantními tématy tradiční květinové potisky a etnické vzory typu paisley a podobně. Většina módních kousků je uvolněná a jen jemně obepínají tělo. Oblečení dodává lehkost a pružnost vaším pohybům. Barevná paleta je pak ovládána pastely a zemitými tóny.

A na které módní kousky se můžeme těšit? Jelikož se značka Orsay specializuje jen výhradně na dámskou módu, tak to budou především šaty, po kterých teplá letní sezóna přímo dychtí. Jedním z druhů šatů, které Orsay svým zákaznicím nabízí, jsou takzvané skater dress. Krátké letní šaty, jejichž délka dosahuje nejvýše půlky stehen s prakticky nulovým výstřihem. Tento střih šatů bude tuto sezónu absolutní jedničkou. Trendem jsou už letošní jaro.

Druhým typem šatů budou dlouhé, které jsou pravým opakem skater dress. Jejich délka dosahuje mnohdy dál než po kotníky a díky zakrytí celých nohou si pak mohou dovolit odhalit hořejšek. Dlouhé šaty se u Orsay nebojí odhalených ramen a hlubokých výstřihů. Jsou tak výrazné, že nepotřebují žádných módních doplňků či jiných kusů oblečení. Postačí jim jen drobné šperky.

Dalším trendy oblečením bude toto léto overal a i ten zařadila Orsay do své sezónní kolekce. Jde o kalhotový overal příjemné světlé tyrkysové barvy. Je lehký a volný, takže pro léto ideální. I když je dlouhý, tak díky jeho příjemnému vzdušnému materiálu vám v něm nebude přílišné horko. Je víceúčelový a dá se pojmout mnoha způsobí. V kombinaci s boty na vysokých podpatcích působí elegantně a s balerínami a plážovou taškou zase ležérně.

,,Peckou" letošního léto budou i loose fit kalhoty. Orsay prostě myslí úplně na všechno. Volné kalhoty má pro dámy připravené v dobře kombinovatelných a hodících se barvách černé a béžové. Tyto loose fit kalhoty budou ideálním doplňkem vašeho outfitu, jelikož se k nim dá vzít prakticky cokoli. A takové módní kousky máme rády!

Zdroje: www.orsay.net.pl

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu