Nová kolekce Emporio Armani v Klenoty Aurum

Nová kolekce Emporio Armani v Klenoty Aurum

18. května 2014, Klenoty Aurum, Emporio Armani, šperky, prsteny, náramky, náhrdelníky, řetízky

Sponzorované odkazy

Klenoty Aurum nabízí luxusní šperky a limitované kolekce nejznámějších návrhářů doplňků. Každá žena miluje šperky a výjimečnost. A tohle se přesně kloubí v Klenotech Aurum. Milujete značku Emporio Armani? Pak vás nová kolekce šperků jistě nadchne a nenechá vás v klidu. Představujeme novou kolekci šperků Emporio Armani.

Nová kolekce Emporio Armani je specifická tím, že si vtipně hraje s motivem loga značky a byl použit potisk povrchu perleťoviny. Šperky tak mají velmi sofistikovaný vzhled a růžové zlacení je opravdu nevšední. Na první pohled vás jistě také zaujme zaoblený tvar šperků. Opravdu moderní a nadčasová záležitost pro každou ženu. Tuto kolekci tvoří celkem tři šperky – náramek, náhrdelník a masivní prsten.

Náramek je vyroben z kůže s krokodýlím potiskem a růžově zlaceným řetízkem. Trochu připomíná pouta. Je velmi praktický, neboť jej můžete nosit jak při výjimečných příležitostech, tak ve všední dny do práce. Hodí se k večerním šatům stejně, jako ke košili a džínám. Opravdu povedený doplněk v originálním provedení. Náramek můžete zakoupit v Klenotách Aurum za 5190 Kč.

Dalším šperkem kolekce Emporio Armani je masivní zaoblený prsten. Je velmi minimalistický, kde hlavní roli hrají detaily. Prsten má logo značky nápaditě vsazen po obvodu prstenu. Zlatavě růžová barva je trendem nastávajícího léta, proto z toho doplňku dělá číslo jedna z celé kolekce. Jestliže milujete jednoduchost, ve které je krása, pak je prsten Emporio Armani správná volba. Pořídit jej můžete v Klenotách Aurum za 4610 Kč.

Posledním šperkem z famózní kolekce italské značky Emporio Armani je náhrdelník rovněž v zlatavě růžové barvě. Náhrdelník tvoří přívěsek – zaoblený zub, který se perfektně hodí k letním nespoutaným outfitům. I zde si opět povšimněme detailů – perleťového potisku loga značky po celé ploše přívěsku. Skutečně dechberoucí kolekce.

Zdroj: www.klenotyaurum.cz, Thinkstock

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu