Dámské šaty a sukně nejen pro Vaši dovolenou

Dámské šaty a sukně nejen pro Vaši dovolenou

11. května 2014, dámské šaty, dámské sukně, letní šaty, letní sukně, dlouhé sukně, krátké sukně, krátké šaty, šaty na dovolenou, sukně trendy 2014, sukně léto 2014, šaty léto 2014, šaty e-shop, blancheporte.cz, dámská móda, dámská móda -eshop

Jaro je tu v plné kráse a já doufám, že si ho naplno užíváte. A to nejen co se počasí týče, ale také co se týče módy. Každý rok s sebou totiž jaro přináší spoustu nových a krásných trendů, které je třeba vyzkoušet. Letošní trendy sází na eleganci a jednoduchost, bílá a krémové odstíny se snoubí s květinovými potisky ve všech odstínech růžové, červené nebo fialové a vytváří tak perfektní jarní outfit. Pokud máte rády nakupování určitě už víte, kde co mají, ale pokud dáváte přednost nakupování z pohodlí domova, mám pro vás pár tipů pro volnočasovou dámskou módu, která neomrzí a skvěle se vám bude hodit například na vaši dovolenou.

Dámské šaty

O bílé už tu dnes byla řeč a co se týče šatů, určite musíte jedny bílé na jaro/léto mít. Působí velice elegantně a svěže a lichotí opálené pleti. Pro vaši dovolenou vsaďte na jednoduché bílé bavlněné dámské šaty s něžnou krajkovou aplikací, ve kterých se budete cítit pohodlně po celý den i ve velice horkém počasí.

Pokud máte raději zářivější barvy, určitě vás zaujmou korálovo-růžové šaty asymetrického střihu, které upoutají pozornost všech kolem Vás.

Volány jsou stále in a stoprocentně to platí pro dovolenou v nějaké exotické destinaci. V lila šatech s volány budete vypadat jako jižanská kráska kdekoliv.

Trend colorblockingu zažil svůj vrchol před dvěma lety, ale nám se stále líbí a to hlavně kvůli tomu, že evokuje 60. léta. Jednoduchý a elegantní střih, který bude lichotit Vaši postavě a který nepotřebuje další doplňky, takové jsou šaty našeho posledního výběru.

Dámské sukně

Dámská móda oplývá několika kusy, které by prostě měly zůstat výhradou žen, a to jsou kromě šatů i dámské sukně. A ačkoliv se někteří pánové ( i dámy) velice snažili prosadit sukně i do pánského šatníku, praktičnost zvítězila a já osobně jsem velice ráda, že na ulici nepotkávám muže v sukních. Škoda jen, že u nás ani těch žen, co nosí sukně, není tolik. A to nám tak sluší. Letos máme trend sukní v délce pod kolena, a to jak těch úzkých, které dávají vyniknout našim přednostem, tak i těm kolovým, rozevlátým, jako je například tato černá sukně, která Vám navíc schová bříško.

Krajka je stále v kurzu, a to i na sukních. V této elegantní vínové sukni neujdete pohledu žádného muže.

Paisley potisk se těší oblibě už několikátou sezónu a letos je trendy více než kdy jindy. Tato rozevlátá sukně s paisley potiskem se bude skvěle hodit pro odpolední kafe nebo nákupy s kamarádkou, stačí si k ní jen obléci bílý top a džísku a bohemian look s dávkou elegance je na světě.

Zdroj fotografií: Blancheporte.cz

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu