Vzdušné a pohodlné šifonové košile a blůzy jsou na jaro to pravé!

Vzdušné a pohodlné šifonové košile a blůzy jsou na jaro to pravé!

18. května 2014, šifon, šifonové košile, šifonové blůzy, košile, dámské oblečení, dámské košile, jaro 2014, léto 2014, trendy 2014, trendy

Sponzorované odkazy

Než nastane čas na letní tílka, můžete si do sytosti užít jemné šifonové košile a blůzy. Jsou lehké, příjemné na nošení a letos navíc velmi rozmanité. Jedná se o další hit letošního jara a léta a obchody jsou jich plné, aby si vybrala každá z nás! Vyberete si košili posetou trendy potisky nebo romantickou šifonovou blůzku v jarních pastelových tónech?

Bílá jednoduchost

Bílá je letos všude, a když pomineme to, že je považovaná za magnet na skvrny a jde na ní vidět opravdu každý flíček, jedná se o krásnou, univerzální a elegantní barvu, která sluší snad každému. Šifonové blůzky a košile letos opravdu nebude problém sehnat. Hodí se k riflím, sukním i kalhotám a šortkám s vysokým pasem, do kterých je můžete zastrčit. Moderní nádech dostávají v podobě kapsiček a ohrnutých rukávů, romanticky působí krajkové lemování či jiné zdobení.

Digitální potisk

Jaro nemusí být pouze o květinovém potisku, i když ten je letos vidět asi nejvíce. Možností je více a nabízí se i daleko originálnější varianty. Vedle květin a různých abstraktních vzorů můžete zkusit i digitální potisk. Jeho futuristický vzhled přiláká pozornost a vy se už nebudete muset zabývat dalšími doplňky a šperky, košile v tomto stylu je už nebude příliš potřebovat.

Pastelky

Sázkou na jistotu budou blůzky v pastelových barvách. O tom, že jsou toto jaro opět trendy, už není třeba dlouze povídat, při návštěvě jakéhokoliv obchodu je to více než jasné. Zde se naopak nabízí velká možnost doplnit šifonovou halenku nejrůznější bižuterií a šperky, letos platí: čím výraznější, tím lepší!

Ethno styl

Mezi styly na jaře a v létě obzvlášť oblíbené můžeme zařadit i ethno. Tento mix různých barev a vzorů vypadá spolu se spoustou šperků skvěle a snadno tak docílíte boho-chic vzhledu. Připomínat ho může i oblíbený paisley vzor, který šifónovým košilím a blůzkám také sedí.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu