Promod Spring and Summer Lookbook 2014

Promod Spring and Summer Lookbook 2014

19. května 2014, lookbook Promod, Promod spring summer 2014, nová kolekce Promod

Sponzorované odkazy

Francouzská značka se stále drží hesla, že krása se ukrývá v jednoduchosti. Lookbook pro hřejivé dny ukrývá trendy kousky, které však nepřesahují rámec samotného stylu značky. Outfity přehnaně nevrství, ani se nevyžívá v extrémních kreacích svých modelů. V jarních a letních kolekcích nalezneme svěží kousky zakládající si na klasických střizích, někdy s mírnými náznaky asymetrie. Černá a bílá barva nachází své kombinace s barvami pastelovými. Móda dýchá ležérním městským stylem a využívá inspiraci z denim módy. Nový Lookbook od značky Promod pro sezónu Spring Summer je zde.

Dámský lookbook Promod

Dámská kolekce působí velmi něžně a odehrává se v lehce romantickém duchu. Skládané sukýnky stavíme v kontrast s džínovými bundami a košilemi. Pohráváme si s dívčími tričky v pastelových odstínech a nepřehlédneme ani určité prvky v retro stylu.

Celkově lze říci, že dámský lookbook Promod Spring Summer 2014 hýří vzdušnými materiály, využívá prvků denimové módy a nebrání se ani inspiraci retro. Z této kolekce si osobně nejvíce užívám nabídku volných kalhot s výraznými potisky.

Pánský lookbook Promod

I do pánského světa Promod pronikla vlna pastelu. V těchto odstínech si vyberete zejména letní košile nebo šortky. Barvy neminou ani tradiční chinos kalhoty, které v kolekci Promod nesmějí chybět.

Můj tip z pánské kolekce směřuje k jarním sakům. Vybíráme z různých materiálů a barev. Stále trendy je teplákovka a pevnější plátno. Pánské sako pro volný čas se v šatníku nikdy neztratí.

Lookbook značky Promod jasně vyznačuje styl, kterým se bude značka následující sezónu ubírat. Jedná se o styl mladistvý, uvolněný, plný trendů a barev. V pánském sortimentu si budeme užívat velmi komfortní módu s nádechem elegance, v kolekci dámské převládne zcela volnočasový městský styl.

Zdroj: www.promod.eu

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu