Pozdrav šéfredaktorky z Dubaje v šatech ze Sammydress

Pozdrav šéfredaktorky z Dubaje v šatech ze Sammydress

13. května 2014, Sammydress, Sammydress e-shop, šaty, letní šaty, Dubaj, Dubai, Dubai Mall, šaty e-shop, levné šaty, šaty e-shop levně

Život je plný překvapení a vy někdy si ani neumíte představit to, co se vám později stane. A někdy si něco tak moc přejete, že se vám to vyplní. A tak nějak jsem se ocitla v Dubaji – ve městě, které nikdy nespí, ve městě plném luxusu a neomezených možností. A to jsem si opravdu nikdy nepředstavovala, že bych mohla žít v Asii. Jsem tu už druhý měsíc, ale stále je to celkem surrealní, a to hlavně proto, že je Dubaj tak úžasné město a vy tu opravdu můžete dělat cokoliv. A to zahrnuje být i nadále šéfredaktorkou vašeho oblíbeného magazínu Luxurymag a sdílet s vámi taje tohoto kosmpolitního měs­ta.

Dubaj je úžasná hlavně v noci, kdy se celé město rozzáří a začne vás lákat do jednoho z nespočet luxusních restaurací, barů a klubů, ale můžete vyrazit i do nákupního centra, a to nejen tak ledajakého. Nákupní centrum Dubai Mall je jednou z největších nákupních galerií na světě a zdaleka tu nejde jen o módu a doplňky. Můžete tu totiž navštívit obří akvárium anebo shlédnout dechberoucí představení dubajské fontány, za niž stojí tvůrci fontány hotelu Bellagio v Las Vegas. Nemluvě o spoustě vynikajích restaurací, které tu také můžete najít. A ano, málo bych zapomněla, Dubai Mall je postaven okolo Burj Khalify, což, jak jistě víte, je nejvyšší budova světa, a ačkoliv se z dálky nezdá ani tak vysoká, z bezprostřední blízkosti je to opravdu velkolepá podíváná. A tak nejlépe uděláte, když si zajdete na večeri do jedné z venkovních restaurací s výhledem na fontánu a Burj Khalifu tak, jak jsem to udělala já.

A kdyby vás zajímalo, co mám na sobě, tak jsou to šaty ze Sammydress, což je super e-shop, kde najdete trendy kousky za více než ucházející cenu. Odtamtud je i duhový náramek, který můžete vidět na fotce.

Já se s Vámi prozatím loučím, užívejte života, ať už jste kdekoliv a buďte happy a čtěte Luxurymag! ;)

Vaše Beáta

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu