Smyslná letní kolekce značky Lindex 2014!

Smyslná letní kolekce značky Lindex 2014!

24. května 2014, Lindex, léto 2014, letní kolekce, crochet, háčkovan móda, zvířecí vzory, animal, paisley, orientální vzory, bílá, proužky, plavky, trendy

Sponzorované odkazy

Čas plyne jako voda a divte se nebo ne zanedlouho je tu léto a s ním i módní letní sezóna plná trendů. Na tento čas je připravená už i značka Lindex. V její letní kolekci pro rok 2014 se budete moci těšit na orientální vzory, letní barvy, háčkovanou módu, námořnický look a trendy bílou. Prostě a jednoduše všechno, co bude letos in!

Tropical Haze

Celá letní kolekce Lindex 2014 se dále dělí do menších pod-kolekcí, ve kterých se všechno oblečení, módní doplňky, šperky a boty shodnou na stejném stylu, barvě či vzoru. První z nich je Tropical Haze, jejíž název bychom mohli do češtiny přeložit jako tropický mrak či tropický vzdušný opar. A skutečně! Celá tato minikolekce je zahalená do tropické mlhy. Hlavní roli zde hrají orientální vzory a smyslné letní barvy. Značka Lindex vyzývá k tomu, abychom kombinovali potisky s potisky. Zde to budou především paisley, aztek a animal motivy. Trend vedle trendu!

Preppy resort

Dále vám Lindex ve své letní kolekci představí módní kousky ve svěžích odstínech, které jsou určeny pro parné dny na slunci. Tato pod-kolekce je určená pro dlouhé letní dny plné pohody. Výrazné barvy a neonové detaily s pastelovými barvami vám pozvednou náladu. I zde se budou nosit orientální vzory ve spojení s klasickými proužky, které jsou sice jednoduchým motivem, ale zato velice účelným. Prostor tu dostane také námořnická móda, která se nosí každou letní sezónu a evokuje v nás prostředí dovolených a procházek po mořských přístavech.

White heat

Bílý žár – tak by se dal doslovně přeložit název další části letní kolekce Lindex. I když bílá barva nepálí, naši pozornost oslní dokonale. Lehké letní šaty, šortky, plážové tuniky a zkrášlující doplňky. Zde se například dává prostor crochet neboli háčkované módě, která je stejně jako minulý rok v kurzu. A nezapomeňte také na to, že stále ,,frčí" kombinace bílé a černé, kterou se snad nedá nikdy nic zkazit!

Zdroje: www.lindex.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu