F&F v dynamickém rytmu léta 2014

F&F v dynamickém rytmu léta 2014

20. května 2014, ffmoda, F&F

Sponzorované odkazy

Britská móda patří mezi světové fenomény. Vznikají zde jedinečné značky pod taktovkou velmi dobrých designérů. V roce 2000 se v lůně Velké Británie zrodila i značka F&F, s kterou se běžně setkáváme v obchodních řetězcích Tesco. Co nás překvapí v nové kolekci? F&F si zakládá na pestrosti výběru a snaží se svým zákazníkům nabídnout různé styly kombinované s aktuálními módními trendy. Postupem času se v nabídce objevilo několik linií, a tak si každý může vybrat zboží, které mu nejvíce vyhovuje.

F&F Black zastupuje elegantní oblečení – byznys módu. F&F Blue může zaujmout příznivce denimové módy a F&F True je velmi oblíbená řada volnočasového oblečení. Ti, kdo se více poohlíží po jednoduchém stylu za nízkou cenu, se rozhlížejí nejvíce v oddělení s linií F&F Basics.

Letní kolekce reaguje na jeden z výrazných trendů sezóny, kterým jsou pastelové barvy a obliba barvy bílé.

Na teplé počasí nás lákají modely plavek, lehké šortky a krátká tílka. Pokud se chystáte na dovolenou, určitě si zde základ šatníku vyberete. I pánská kolekce zahrnuje velké množství jak plátěných tak džínových kraťasů, vhodných pro letní dny.

Jedním z opakujících se motivů je motiv palem, případně využití „hawaiského“ stylu – zejména na tričkách a košilích. Já doporučuji dámský overal v pestrých barevných tónech s potiskem palem.

Plavky mne zaujaly především v dámské kolekci. Vsadila bych na modely bez ramínek s originálním vzorem.

Z pánské sekce bych vyzdvihla košile a trika s moderními potisky. V kombinaci s klasickými džínami vznikne ležérní outfit pro každý den.

F&F nabízí v letní kolekci opět řadu doplňků. Jedná se šperky, obuv, pásky a tašky a kabelky. Nová letní kolekce je již v prodeji, tak snad už jen doobjednat příjemné letní počasí, abychom si s radostí obměnili šatník.

Zdroj: www.ffmoda.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu