Zkuste něco nového! / Krátké overaly

Zkuste něco nového! / Krátké overaly

25. května 2014, overal, overaly, krátké overaly, letní oblečení, dámské oblečení, léto 2014, trendy

Sponzorované odkazy

Overaly jsou trendem, který se u nás snaží už nějakou chvíli prosadit, a věřím, že se mu to letos už naplno podaří. Všechny pochybnosti ohledně stylovosti tohoto kousku nebo snad jeho nepraktičnosti by mohly být zažehnány, a my bychom si mohly nošení overalů užívat. Jedná se totiž o velmi trendy záležitost, která nejen zajímavě vypadá, ale navíc vám pro jednou vyřeší problém s kombinací šortek a topu. Dnes se totiž podíváme na overaly krátké, aby udělali, doufejme, slunné léto zároveň stylové!

Oblékněte černou!

Černá je letos v létě jednou z hlavních barev a určitě se nenechte odradit tím, že se nejedná zrovna o běžnou barvu tohoto období. Na overalech dokáže působit elegantně a velmi jim bude slušet kombinace s páskem, například zlatým nebo stříbrným.

Krajkové

Overaly mohou být z různých materiálů – šifonové, saténové, klasické bavlněné, nebo také krajkové. Poslední zmíněný materiál je na overalech trochu neobvyklý a bude vypadat o to originálněji. S krajkou můžete docílit romantického vzhledu, pokud bude v pastelových tónech, sexy bude vypadat černá a s bílou, jakožto jednou z hlavních barev sezóny, budete stylová také!

S potiskem

Také mix barev a vzorů krátkým overalům sedí. Aztécké vzory, výlet do divočiny prostřednictvím zvířecích vzorů, jednoduché proužky, nebo retro puntíky, to vše máte letos na výběr! A zapomenout nemůžeme ani na overaly připomínající rozkvetlou louku, protože květinový potisk je letos nepřehlédnutelný.

Sexy

overaly dokáží být pořádně sexy! Nevěříte? Podívejte se například po krátkém overalu s průstřihem na bříšku či pod prsy, nebo nechte odhalit svá záda! Vsadit můžete i na hluboké výstřihy, které končí až u pupíku, v létě je přece dovoleno téměř vše. Pokud by toho na vás bylo příliš, zkuste ukázat třeba jen ramena, svůdně působí i překřížená ramínka na zádech.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu