Arcolor vyhlašuje soutěž o titul ArFashion Design - Přihlaš se!

Arcolor vyhlašuje soutěž o titul ArFashion Design - Přihlaš se!

21. května 2014, Arfashion Designer, soutěž pro mladé designéry, soutěž pro módní návrháře, módní návrhář, Arcolor, Arcolor fashion designer

Sponzorované odkazy

Jako každý rok vyhlašuje Arcolor o.s.soutěž o titul ArFashion Design. Soutěž, která se věnuje mladým talentům v oblasti módy. Přihlaste svoji kolekci a nebojte se ukázat svoji kreativní stránku.

Dejte o sobě vědět!

Porota, složena z profesionálů v oboru, uznávaných módních návrhářů, kritiků módy, profesorů oděvní tvorby atd., vybere ze všech přihlášených kolekcí 8 nejlepších, které budou prezentovány na finálovém ve eru Festivalu mladé módy Arcolor v roce 2014. Z osmi finalistů je zvolen nejlepší návrhář, který získá titul ArFashion Designer 2014. Vítěz dostane hmotné ceny o celkové hodnotě 10.000,– a celoro ní podporu od Arcolor o.s. a hlavně možnost prezentace své další kolekce na nejdelším mole světa, přímo v ulicích Prahy na příštím ro níku Festivalu mladé módy Arcolor 2015.

Podrobnosti k soutěži
• Podmínky účasti na festivalu:
• fyzicky zhotovená oděvní kolekce o potu 10 modelů
• profesionální fotografie této kolekce (mohou být přidány i kresebné skici modelů a vzorky materiálů, maximální velikost jedné fotografie musí být menší než 800 kb)
• životopis
• popis soutěžní kolekce
• motivační dopis   Kdo se může přihlásit? Začínající módní tvůrci ve věku 18–35 let, studenti, absolventi, profesionálové a lidé, které oděvní tvorba baví.

Jak se přihlásit do soutěže Arfashion Designer? Posláním fotografií soutěžní kolekce a motiva ního dopisu na designer@arcolor.cz Konečné datum pro zaslání prací je 1. 6. 2014.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu