Lookbook Bershka květen 2014

Lookbook Bershka květen 2014

29. května 2014, Bershka, lookbook Bershka

Sponzorované odkazy

Vzory, třásně a denimová móda. Jen několik trendů z květnového lookbooku značky Bershka. Z každé kolekce této mladistvé značky dýchá dynamičnost a svěží styl. Móda, která je dostupná a móda, která kopíruje aktuální trendy. V letní kolekci rychle vycítíme touhu po slunných dnech, určitou nespoutanost a svobodu. Outfity výrazně ovlivňuje fakt, že se značka zaměřuje na nižší věkové kategorie. Lookbook Bershka pro měsíc květen předznamenává, co nás čeká v létě. A to je čas dovolených, pozdních pikniků a výletů. Na to vše je potřeba pohodlné oblečení, které oživí výrazné barvy.

Začněme u džínového oblečení. Číslem jedna jsou džínové šortky s vyšším pasem a volnějším střihem. V nabídce nalezneme i velmi populární krátké džínové bundy nebo jeden z odvážnějších trendů džínové podprsenky. Poté už nám jen stačí jednoduché bavlněné triko nebo originální doplněk a ležérní outfit je na světě.

Samotný kontrast bavlněného trika sportovního rázu a některého z výrazných doplňků, na příklad v podobě masivního šperku, se v lookbooku Bershka také objevuje.

Velmi dobrou volbou jsou barevné vzory a květované vzory. Vyzkoušejte dlouhé šaty nebo barevný overal, jsou perfektní volbou na dovolenou i na volnočasové nošení.

A co teprve oblíbená kimona, tuniky, rozevláté topy – letní kolekce značky Bershka jich nabízí velké množství. Tuniky stále patří mezi velmi oblíbené kusy v šatníku žen. Lehce zakryjí přebytečná kila a vyznačují se velkým pohodlím. Kimono může být příjemným ozvláštněním šatníku.

Zaujal vás květnový lookbook značky Bershka? Novinky jsou průběžně aktualizovány a zajisté si vždy vyberete nějaký zajímavý kousek. Nezapomeňte ovšem na svou identitu, není nutné poddávat se módním trendům. Bershka sice navrhuje originální kolekce, ale v každé z nich se objevuje alespoň zlomek basic oblečení.

Zdroj: www.bershka.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu