Festivaly jsou brzy tady, připravte se! / Festivalová móda

Festivaly jsou brzy tady, připravte se! / Festivalová móda

3. června 2014, festival, festivalová móda, klobouky, sluneční brýle, léto 2014, léto, letní móda, holínky, plášťěnky

Sponzorované odkazy

Festivaly jsou pro spoustu lidí neodmyslitelnou letní akcí, kterou si nemohou nechat ujít. Mnoho z nich se může pyšnit dlouholetou tradicí i světoznámými hosty. Festivaly však kromě úžasné hudby, tisíců lidí a třeba piva pojí i specifická móda, která je odvážná, nespoutaná a vyloženě letní. Pokud ji ovšem nenaruší rozmary počasí. Kromě festivalového oblečení do horkého léta se tak dnes podíváme i na variantu, kterou můžete použít, když festival místo slunce přivítá déšť a kaluže.

Rozmanitá tílka

Šortky a tílko tvoří snad nejčastěji nošený letní pár. Pohodlnost a univerzálnost jim nic neubírá na stylovém vzhledu, obzvlášť pokud se zaměříte na současné trendy. Tílka jsou, stejně jako každý rok, velmi rozmanitá. Co letos nejvíc letí? Na festivalech určitě zazáříte v tílku s třásněmi, kamínky a korálky a po vzoru trendu crop topů se nebojte ukázat pupík.

Doplňky

Pokud na něčem u vašeho festivalového outfitu záleží především, jsou to doplňky. V tomto případě jich nikdy není dost a nikdy nejsou dost barevné a výrazné. Ověste se spoustou náramků a na krk navěšte klidně několik dlouhých náhrdelníků s přívěšky. Chybět nemohou sluneční brýle, na festivalech frčí třeba ty letecké nebo lennonky, a pak samozřejmě klobouk. Při každodenním nošení si na něj možná netroufnete, ale na festivalech se jedná v podstatě o must-have kousek!

Když prší

Nebe se zatáhne, přijdou černé mraky a spustí se liják. Na festivalu nic příjemného, ale přece si nenecháte takovou akci zkazit počasím. Pokud se dobře připravíte, déšť s vaší náladou jen tak nezamává. Co by vám tedy nemělo ve festivalové výbavě chybět? Holínky a pláštěnka! Ty festivalové pak musí být barevné, veselé a pořád funkční. Dřív bychom nejspíš neřekli, že v něčem takovém může člověk vypadat nejen dobře, ale dokonce i stylově, dnes to může být pravdou.

Zdroj: www.asos.com, Digital Vision / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu