Dotek léta v kolekci Mango Men Travel Diares

Dotek léta v kolekci Mango Men Travel Diares

1. června 2014, Mango, pánská kolekce Mango, Mango léto

Sponzorované odkazy

Léto, slunce, pláž. Silná trojkombinace, ke které se upínají rok co rok módní návrháři. Jedinečná šance, jak upoutat zákazníka a motivovat ho ke koupi nového outfitu. Ruku na srdce, kdo si před letní dovolenou nechce koupit něco nového na sebe. Přesně taková je nová linie od značky Mango Men Travel Dieares. Léto, slunce a pláž perfektně doplňují svěží modely volnočasového oblečení.

Základem šatníků v době horkých dnů jsou u mužů převážně šortky a košile, občas triko s krátkým rukávem nebo nátělník. Je tedy v podstatě trefou do černého postavit kolekci na těchto základních kouscích. Pokud se navíc podaří zkombinovat jednoduchý styl se zajímavými motivy či potisky, nemůže se nikdy šlápnout vedle. Přesně tak na mně působí Mango Men Travel Diares.

Inspiraci značka našla v tradičních havajských květech či listech palem. Květinové potisky jsou letos trendy v dámské i pánské módě a k plážové módě už neoddělitelně pat­ří.

Šortky z nové kolekce sahají zhruba do půle stehen a z materiálů převažuje bavlna. Rozhodně nevyřazujte ze skříně denimové kalhoty a kraťasy, ale bavlněné šortky s výraznou barvou se na letní dovolené rozhodně neztratí. V kurzu jsou také stále chinos kalhoty. Vyzkoušejte kombinaci v námořnickém stylu – proužkované triko a modré námořnické kalhoty. Letos si užijeme výrazné prvky z retro stylu a tak se nebojte doplnit svůj outfit o starou cestovní tašku či její vydařenou repliku nebo o lehce odřený kožený pásek.

Pokud si lámete hlavu s tím, co sbalit do kufru na dovolenou, určitě si kolekci Mango Man Travel Diares. Prohlédněte. Celkem snadno se dají vytvořit modely z basic kousků ozvláštněné o výše zmíněné košile nebo šortky s havajským motivem. Mango symbolizuje takový příjemný módní střed – tedy módu jednoduchou, ale zajímavou. Členění do jednotlivých kolekcí nám usnadní výběr. Mango Men Travel Diaries je pro mne opravdu kolekce ideální na dovolenou či pro volnočasové nošení.

www.mango.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu