Mango bikiny We love summer collection

Mango bikiny We love summer collection

2. června 2014, bikiny Mango, plavky Mango, dámské plavky

Sponzorované odkazy

Dámské plavky se svými střihu v podstatě opakují již několik módních století. Vždy si získá preferenci typ, který se delší dobu na módní scéně tolik nevyskytoval a následně vede několik dalších sezón. Existují sice značky, které se specializují na originální obměny dámských plavek a také značky, které se drží kdesi uprostřed. Vytvářejí plavky zajímavé s ohledem na trendy i na komfort nošení. Jednou z nich je značka Mango řadící linii plavek mezi své letní kolekce.

V nabídce Mango 2014 převažují střihem plavky bez ramínek s vyztuženou podprsenkou nebo klasické bikiny. Plavky se šňůrkami snad nikdy nepřestaly být oblíbené. Zakrývají jen to, co je nezbytně nutné a mohou být opravdu sexy. Na druhou stranu, komu není od přírody příliš dáno, je za push up efekt vždy rád a proto jsou tu plavky s kosticí a výztuží. Jejich další výhodou je, že drží dobře tvar. Za nevýhodu lze považovat fakt, že se při styku s vodou nasáknou a zvětší svůj objem, dokud voda neodteče. Výběr je na vás, módní zpracování na designérech. Mango nabízí pro letní sezónu obě varianty.

Zaujaly mne především podprsenky bez ramínek vytvářející zajímavé tvary. Některé jsou propletené a připomínají symbol nekonečna, jiné jsou více vykrojené a dopřávají odvážný výhled do hloubky dekoltu.

Mezi barvami převládají tlumené pastelové odstíny, přičemž výrazně je zastoupena světle růžová. K plavkám často sháníme i „něco navrch.“ Tím něčím mohou být pouze šátky, vzdušné šaty a tuniky nebo trendy overaly. Vytvořit se dá také komplet overal připomínající, to znamená vrchní díl oděvu i spodní šitý ze stejného materiálu a potištěný stejným motivem. Co říkáte na tuto halenku a šortky?

Kolekce plavek Mango působí mladistvě a něžně. Široký výběr typu kalhotek a podprsenek, které se mnohdy dají i navzájem kombinovat, umožňuje výběr větší skupině zákazníků.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu