H. E. by Mango - Style advice summer essentials

H. E. by Mango - Style advice summer essentials

4. června 2014, Style advice summer essentials, HE, Mango, espadrillas, espadrilky, pánské oblečení, námořnická móda

Sponzorované odkazy

Módní značka Mango představuje bohatou nabídku oblečení pro každého. Dnes nabízí dokonce i linie nazvanou H. E. by Mango, která se specializuje pouze a jen na pánskou módu. HE je zaměřená především na pohodlné, ale přesto elegantní pánské oblečení, módní doplňky, a dokonce i obuv.

Teď se podíváme na módní kousky v kolekci Style advice summer essentials, kde značka Mango představuje všechno, co letos v létě prostě a jednoduše musíte mít. Mohli bychom vše ve Style advice summer essentials označit za takzvané must-have kousky. Veškeré oblečení, módní doplňky a boty jsou zde trendy a in. H. E. by Mango myslí na vše, a hlavně na to, aby ani pánové v letní sezóně neztráceli krok.

Jak už jsem zmiňovala na začátku, značka H. E. by Mango si zakládá především na tom, aby bylo pánské oblečení pohodlné a elegantní, takže mezi své must-have kousky zařadila například bílé kalhoty, které nebudou trendy jen v oblasti dámské módy. Společně s nimi se dá oblékat elegantní lehká košile v in světle modré barvě.

Více ležérněji působí kraťasy s army maskáčovým vzorem a pruhované modro-bílé tričko, které reprezentuje trendy námořnickou módu. Avšak v kombinaci s elegantním sakem či košilí působí vše mnohem společenštěji. U H. E. by Mango se v letní kolekci 2014 míchá více stylů dohromady, a hlavně se vrství!

V létě se to ale neobejde bez módních doplňků. Budou to především sluneční brýle, které jsou skvělým pomocníkem. Především chrání oči před přímým slunečním zářením, ale může se z nich stát i skvělý módní kus, který doplní váš outfit. Mnozí z nás sluneční brýle nosí, i když slunce nesvítí a to svědčí o tom, že k módnímu celku jednoznačně patří. Krom slunečních brýlí je to také pánská taška či trendy pásek, které se též může hodit.

V oblasti obuvi H. E. by Mango nabízí pánům lehké espadrilles. Nejedná se o příliš formální obuv, ale zato velice trendy. Espadrilky jsou známé především svou ohebnou a měkkou podrážkou, která je spletená z provázků. Vršek je pak plátěný či bavlněný. I když jsou boty uzavřené, jsou i tak prodyšné a v létě nebudou činit nohám velkou přítěž. Navíc vypadají skvěle a jsou k dostání ve více barvách!

Zdroje: www.hebymango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu