Svůdné a trendy jako vždy / Plavky Calzedonia 2014

Svůdné a trendy jako vždy / Plavky Calzedonia 2014

6. května 2014, Calzedonia, plavky, léto 2014, kolekce plavek, dvoudílné plavky, jednodílné plavky, bikiny, trendy plavky, plážové oblečení

Sponzorované odkazy

Pohled na nejnovější kolekci plavek světoznámé značky Calzedonia vás ihned donutí snít o moři a nezkrotných vlnách, které vás budou houpat, jak dlouho jen budete chtít. Barvy moře se totiž staly hlavní inspirací této kolekce, a tak vás u Calzedonie okouzlí tóny tyrkysové, nebesky modré či smaragdové, které připomínají ty nejkrásnější pláže světa. Plavky značky Calzedonia jsou však mnohem víc než to, čeká vás zde i mnoho dalších barevných kombinací a také nespočet nejrůznějších střihů plavek, díky čemuž se vám určitě povede vybrat ten, který nejvíce zalichotí vaší postavě.

Modrá je letos v létě jednoznačně barvou, která okouzlila všechny. V kolekci plavek Calzedonia hraje jednu z hlavních rolí a ukazuje mnoho svých tváří. Dojem mořské panny vyvolávají tyrkysové plavky v perleťovém odstínu, nevšedně pak působí jednodílné plavky v barvě královské modři s třásněmi.

Neodmyslitelnou součást léta 2014 však představují vzory, a tak si pochopitelně našly své místo i v kolekci Calzedonia. Klasiku zde reprezentují modro-bílo-červené proužky v námořnickém stylu, ustoupit nehodlají ani zvířecí vzory v čele s leopardím a imitací hadí kůže. Nezvykle působí na plavkách vzor kohoutích stop, který přitáhne pozornost na první pohled. Zářit pak na pláži můžete i v květinovém vzoru, puntících nebo abstraktních kresbách.

Calzedonia přesně ví, jaké barvy sluší opálenému tělu. I proto je v kolekci spousta černých plavek v mnoha provedeních, a nechybí ani kontrastní bílá. Sexy divu z vás udělají červené plavky s překřížením na zádech. Vaše poprsí zase zvýrazní fialové trojúhelníkovité plavky s kanýrkem. A pokud toužíte být na pláži nepřehlédnutelná, zvolte plavky v zářivé žluté a sytě růžové kombinaci.

plavkám ale patří i plážové oblečení jako tuniky, maxi síťovaná trička a dlouhé šaty. To vše u Calzedonie nakoupíte také, a pak už zbývá jen jediné – vyrazit k vodě.

Zdroj: www.calzedonia.it

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu