Plavková sezóna už je tady! - Letní kolekce a kolekce plavek od Tezenis

Plavková sezóna už je tady! - Letní kolekce a kolekce plavek od Tezenis

8. června 2014, Tezenis, dámské plavky, bikini, volány, plážová móda, letní šaty, šortky, denim, army, květinové motivy, černé plavky, letní kolekce, trendy, léto 2014, crochet, plavky s puntíky

Sponzorované odkazy

Za okny to vypadá, že letošní letní sezóně bude sluníčko přát. A to znamená, že na léto bude potřeba se vyzbrojit. V neúnosném vedru se většina z nás bude vydávat na venkovní koupaliště či na krásná česká jezera, někdo dokonce poputuje do teplých jižních krajin k moři. U všech těchto radovánek bude zapotřebí jednak opalovacích krémů, časopisů, hodně tekutin a samozřejmě perfektního letního outfitu. Veškerý sortiment plážového a mimo-plážového oblečení nabízí značka Tezenis. Kolekce se opravdu povedly a je z čeho vybírat!

Plavky hrají prim, a proto se na ně zaměříme hned ze začátku. Značka Tezenis ví, že plavkám nestačí jen to, aby vypadaly dobře, ale především, aby byly trendy! A proto přichází například s několika modely plavek s květinovými motivy. Takovéto plavky se budou na plážích a trávnících okolo koupališť skvěle vyjímat. Jen si představte, jak dokonale prozáří okolí a navodí skvělou letní atmosféru. Podle mého názoru nezaujmou jen vás, ale mnohé další z přítomných.

Pokud chceme pokračovat v letních trendech, vrhneme se na plavky s volány, které zdobí většinou horní díl plavek. Nejenže vypadají neskutečně roztomile, dokonce i opticky zvětšují poprsí. Nakupení volánů na podprsence dává dojem, že se chlubíte o číslo většími prsy. Značka Tezenis volány využívá hlavně u květovaných plavek, kde se dají tím pádem spojit dva trendy v jedno.

Velice rozkošně a sladce působí také plavky s jinými než květovanými potisky, Tezenis má pro dámy připravené plavky s puntíky či pusinkami. První z nich vás možná trochu omladí, ale druhé plavky s obtisknutými pusinkami mohou připadat někomu dost smyslně. Plavky přeci jen zakrývají jen ty nejchoulostivější části ženského těla, a pokud jsou na nich obtisknuté pusy, mnoho z přítomných pánů může dát prostor svým fantaziím. Na to bych si možná dala pozor.

A je tu zpátky i crochet neboli háčkovaná móda. Tezenis nám nenabízí přímo háčkované plavky, ale jakési modely plavek pokryté síťovinou, což v někom budí dojem crochet módy. Tyto plavky vypadají skvěle, ale možná bude potřeba dávat si pozor na to, aby se někde o něco nezachytily, jelikož jemná síťovina se ráda trhá.

Kromě těchto trendů si zřejmě značka Tezenis nemohla odpustit pár modelů černých plavek. Na první pohled na nich není nic zajímavého, prostě a jen černé plavky, ale na ten druhý můžou přeci jen působit módně. Černé plavky jsou sexy a všichni víme, že v černé barvě vypadá každá žena elegantně a svůdně. Platí to tak zřejmě i u plavek.

Pokud jste trošku zběhlí v kolekcích značky Tezenis, tak víte, že se nespecializuje jen na spodní prádlo a plavky. Velice atraktivní je i kolekce oblečení. Nenabízí takový výběr, ale i z toho mála se nám představují krásné kousky. Na prvním místě jsou to především šaty, které u dam v letní sezóně bodují. Šaty se nám také šiknou k vodě. Poté, co opouštíte místo vodních radovánek, nechcete zůstat v mokrých plavkách z mnoha důvodů. Šaty jsou pro tuto příležitost skvělé. Lehce se oblékají, a ani jim nevadí, když si zapomenete spodní prádlo.

plážové kolekci Tezenis se skvěle vyjímají i šortky a sukně. Především tu poletí denim, který bude v módě snad každou sezónu. Prostor tu mají i army/vojenské a květinové motivy. Ve velkých vedrech lze k šortkám obléci jen vrchní díl plavek a vyrazit.

Zdroje: www.tezenis.it

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, plavky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu