Louis Vuitton v Icons kolekci 2014/2015 oslavuje Charlotte Perriand

Louis Vuitton v Icons kolekci 2014/2015 oslavuje Charlotte Perriand

9. června 2014, Louis Vuitton, Louis Vuitton Icones kolekce, Louis Vuitton podzim/zima 2014/2015, Charlotte Perriand

Sponzorované odkazy

Jméno Charlotte Perriand v našich končinách není až tak známé. Nesla ho však natolik významná a okouzlující dáma, že se určitě vyplatí se s ním seznámit. A to třeba prostřednictvím nové Icons kolekce značky Louis Vuitton pro období podzim/zima 2014/2015, pro niž se stala inspirací právě Charlotte Perriand.

Charlotte Perriand byla vskutku renesanční žena. Věnovala se architektuře, designu, fotografování a k tomu všemu měla ještě jednu neocenitelnou vlastnost – rozzářit něčí život, i když jen prošla kolem. Vyznávala svobodomyslnost, házela zastaralé konvence za hlavu a zastávala „nápadnou jednoduchost“. Když k tomu připočteme ještě pestrý život plný cestování po celém světě, není divu, že dokázala okouzlit i značku Louis Vuitton, symbol splněných snů a elegantního stylu ve světě cestování. Na základě konceptu Charlotte Perriand tak vznikla kolekce Icons 2014/2015, která je nadčasová, perfektně střižená a svojí jednoduchostí se přizpůsobí jakémukoliv stylu.

Je to již podruhé, co se značka Louis Vuitton ponořila do legendy Charlotte Perriand, aby oslavovala svobodomyslnou ženu v ní. Minimalistické střihy a luxusní tkaniny jako kašmír a hedvábí tvoří základ této kolekce stejně jako promyšlená sladěnost a jednoduchý, avšak velmi sofistikovaný styl.

V kolekci Icons se úžasným způsobem snoubí paleta výrazných barev a tóny zimní přírody. Tmavé odstíny jsou prosvětlovány béžovou a vytváří tak nevšední podívanou.

Samotné oblečení přináší velké množství překvapení. Zákazníka může potěšit multifunkčnost kousků, oblečení je často oboustranné, kalhoty lze během chviličky zkrátit na bermudy, kabáty a peleríny v mžiku oka změní svou funkci. Oblečení je nejen elegantní, ale nabízí i komfort a teplo.

Z kolekce Icons inspirované Charlotte Perriand na vás dýchne tradice značky Louis Vuitton. Spojuje se zde mužský i ženský prvek, praktičnost i sny. Hlavní téma zde tvoří cestování, jeden z odkazů Charlotte Perriand. Jednotlivé kousky jsou si vždy něčím podobné, avšak nikdy ne stejné, stále překvapivé, ale vždy dokonale propracované a kvalitní. Jednoduše Louis Vuitton, jakého ho známe a očekáváme.

Zdroj: TZ Louis Vuitton

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu