Bez nich to v létě nejde! / Pánské sluneční brýle 2014

Bez nich to v létě nejde! / Pánské sluneční brýle 2014

10. června 2014, brýle, slueční brýle 2014, léto 2014, pilotky, kulaté brýle, sluneční brýle, pánské sluneční brýle

Sponzorované odkazy

Sluneční brýle už jste si letos určitě několikrát na nos posadili, ale možná jste si ještě nepořídili ten nejvíce trendy model léta 2014. A dnes je ten nejvyšší čas si styly pro novou sezónu představit. Tentokrát se budeme věnovat novinkám ve světě pánských slunečních brýlí. Nejenže budou chránit vaše oči, když se slunce ukáže v plné kráse, ale navíc, pokud si vyberete ten správný typ brýlí, který vám padne, budete díky nim vypadat stylověji! Jaké tedy trendy pro léto 2014 jsou?

Ve stylu vintage: kulaté

Nemusí se jednat přímo o „lennonky“, ale kulaté obroučky letos rozhodně letí. Inspiraci nabraly z 20. a 30. let, kdy byly také trendy, a tak dodají perfektní nádech vintage nálady. Pokud je váš obličej kulatý, raději se jim však vyhněte. Tím pravým kouskem budou naopak pro ty, jejichž obličej je hranatý, nebo v srdcovém tvaru.

Ve znamení klasiky: pilotky

Pokud sháníte brýle, které budete moci s klidem a stylem nosit i za deset let, sáhněte po pilotkách. Jsou skutečnou ikonou mezi slunečními brýlemi a nosit je můžete bez rozdílu pohlaví či věku. Víte, že vznikly už ve 30. letech, aby chránily oči pilotů? A i dnes, více než osmdesát let poté, jsou stále trendy. Výbornou zprávou je, že sluší téměř každému a navíc se hodí skoro ke všem druhům oblečení!

Odraz současnosti: Ve tvaru písmene D

Už jsme tu měli nádech vintage i nesmrtelného retra, a tak by to chtělo rozhodně něco ze současnosti. Jedním z výrazných a moderních trendů jsou například sluneční brýle s obroučkami ve tvaru písmene D. Poznáte je podle trochu futuristického vzhledu a nekonečného množství variant, ve kterých se objevují. Mohou hrát výraznými barvami, nebo vzory – třeba jednoduchým a oblíbeným želvovinovým. A protože jsou hranaté, sednou i na kulatý tvar obličeje.

Bez slunečních brýlí se v létě rozhodně neobejdete, jaký typ je vaším favoritem?

Zdroj: www.asos.com, www.eyeglasses123.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu