Tipů na dárek není nikdy dost. Ani těch vánočních!

Tipů na dárek není nikdy dost. Ani těch vánočních!

5. prosince 2019, Vánoce, vánoční dárky, rodina, Fashion Arena Prague Outlet

Sponzorované odkazy

Každý rok na Vánoce se to opakuje, obchody plné lidí, slevy, Black friday a v hlavě se Vám zmítají myšlenky jaké vánoční dárky koupit, čím potěšit a obdarovat babičky, dědečky, rodiče, děti, kamarády a kamarádky a taky svou drahou polovičku. Pokud Vám letos chybí nějaké nápady máme pro Vás v tomto článku takovou menší dávku inspirace. Je jasné, že není jednoduché každý rok vybírat originální dárek pro všechny své blízké a rodinu a zároveň neutratit dvě výplaty. Díky několika tipům na dárky ušetříte během předvánočního shonu tolik cenný čas. Pro inspiraci se tentokrát zastavíme ve štěrboholském centru Fashion Arena Prague Outlet. Tady jsme vybrali opravdu nádherné dárky pro každého člena rodiny.

Dárky pro Ni

Váháte mezi praktickým a dekorativním dárkem? Tak potom věřte, že spojení krásné s užitečným je trefa do černého. Většina žen totiž dává přednost dárku, který nemá jen nálepku „potřebný“. Nemusíte do něj investovat desetitisíce korun, protože důležité je vyjádřit, jak moc vám na obdarovávané osobě záleží. To mnohdy žena ocení více než předražené věci, které se jí netrefí do vkusu. Zamyslete se proto nejdříve nad tím, co by jí opravdu ze srdce udělalo radost. Berte v úvahu její povahu, charakter a zájmy, kterým se věnuje ve volném čase.

tipy na dárky pro nitipy na dárky pro ni

Jemnou ženu, která ráda pečuje o domácnost určitě potěšíte například s vonným polštářkem na pohovku, knihou o venkovském provensálském dekoru nebo kompaktním designovým kávovarem. Ten využije obzvláště při posezení s kamarádkou nebo jen tak při relaxaci v pohodlí domova.

  • V obchodě Home & Cook mají velký výběr kávovarů značky Krups za moc pěkné a pro peněženku příjemné ceny.
  • Vybíráte-li dárek pro pracovně vytíženou ženu, upusťte od roztomilých maličkostí určených na výstavu. Radost jí uděláte třeba koženým diářem, elegantním hedvábným šátkem, luxusní kosmetikou, značkovým parfémem, ale pořídit můžete celou dárkovou kazetu, která odpovídá jejímu noblesu.
  • Třeba Tom Ford Orchid je rafinovanou orientální vůní kombinující ovocné tóny bergamotu s květy lotosu a orchideje. Součástí balení je také tělová emulze v působivém temně černém designu. Sportovně založené ženě pořiďte poukaz na adrenalinový zážitek, sportovní pomůcku nebo deskovou hru pro dospělé.

Pro sebevědomou ženu, která pečuje o svůj zevnějšek a vyhledává módní trendy volte originální doplňky známých značek. Věřte, že i žena, která si nepotrpí na šatník plný značkového oblečení, uvítá jeden top kousek od světového návrháře. Něčím takovým rozhodně nešlápnete vedle. Pořiďte jí menší doplněk, který žena může snadněji zkombinovat a zařadit do šatníku.

  • Vybírat můžete třeba elegantní pásek, kabelku, peněženku nebo třpytivý šperk.
  • Produkty tvořené pod značkami Karl Lagerfeld, Swarovski, Armani Outlet, Alexander McQueen nebo Pennyblack se rozhodně stanou oblíbenou třešničkou na dortu dámského outfitu.
  • Pokud si nejste jistí tím, co vybrat, můžete využít dárkové karty Fashion Arena Prague Outlet. Své polovičce ji nabijete na libovolnou částku a obavy ze špatného výběru dárku můžete hodit za hlavu.

Dárky pro Něj

Obecně platí, že muži mají raději praktické dárky. Často se složité plánování ‚‚obrovského‘‘ překvapení, na kterém trávíte týdny, stane největším potěšením jen pro vás. Zjistíte totiž, že muž by si vystačil i s jednodušší praktickou variantou. Zaměřte se na jeho skutečné potřeby. Analyzujte! Existuje věc, která mu může pomoci zefektivnit práci? Pomůže mu nějaká věc užít si ještě více naplno jeho záliby? Když muž investuje peníze do svého koníčku, zaručeně ocení dárek, který s ním souvisí. Nebo, pokud víte, že se dlouhodobě k nějakému koníčku odhodlává, podpořte ho.

  • Pro pohodlnější běh mu pořiďte speciální boty do terénu, pro bezpečnou jízdu na kole mu pořiďte helmu s unikátními vlastnostmi. Vášnivý lyžař ocení speciální ochranné brýle s UV ochranou.
  • Obecně sportovně založení muži uvítají funkční oblečení na sport a pomůcky jako lahve nebo tašky.
tipy na dárky pro nějtipy na dárky pro něj

Mezi praktické dárky patří také elektronika, která mužům usnadňuje život jako jsou tablety, iPady či chytré hodinky u nichž ocení funkce jako jsou online připojení k e-mailu, kalendáři a upomínkám a zároveň mohou monitorovat i jejich pohybovou aktivitu.

  • Vybrat můžete jak sportovní provedení, tak i elegantní verzi vhodnou k business casual módě.
  • Váš partner jistě ocení i novinky elektrických holících strojků, zastřihovače vousů nebo speciální sonické zubní kartáčky.
  • Pokud má v práci dress code, nebojte se vybrat koženou tašku na notebook, košili, kravatu, kabát či sako z kvalitních materiálů. Určitě bude velmi rád.

Dárky pro děti

Určitě dáte za pravdu, že vybrat dárek pro děti je disciplína sama o sobě. Rozhodně jako první musíme brát v úvahu věk vaší ratolesti. Pokud se jedná o miminko či batole do 3 let je nejdůležitějším aspektem bezpečnost. Nenakupujte hromady levných hraček. Raději jich vyberte méně, ale kvalitní. Základem je, aby splňovaly všechny ochranné specifikace a byly tvořené z nezávadných materiálů. Doporučujeme hračky, které budou rozvíjet jejich motorické schopnosti. U větších dětí je to téměř stejné.

tipy na dárky pro dětitipy na dárky pro děti
  • Starší děti potěší legendární lego stavebnice, puzzle, znalostní deskové hry, holčičí domečky pro panenky a pro kluky třeba velká garáž pro auta.
  • Nesmrtelné jsou také plyšové hračky vyobrazující oblíbené dětské hrdiny a pohádkové postavy.
  • Pro teenegery je ideální vybírat dárky spojené s virtuální realitou, videohry, herní výbavy, robotické hračky nebo audio výbavu.
  • Kluci určitě nepohrdnou cool penny boardem nebo novou školní výbavou s motivy populárních Star Wars.
  • Mladé slečny překvapíte možností si ‚‚vytunit‘‘ svůj mobilní telefon parádním obalem například značky Swarovski nebo Guess.

Dárky pro babičku

Je-li vaše babička tradiční dámou, která kouzlí voňavé dobroty v kuchyni, není co řešit.

  • Darujte ji praktického kuchyňského pomocníka, který ušetří její ruce při hnětení těsta nebo šlehání bílků.
  • Pokud chcete něco k odpočinku a relaxaci, volte například kvalitní svíčky Yankee Candle, které navodí vánoční atmosféru nebo hřející polštářek či masážní pomůcky.
tipy na dárky pro babičkutipy na dárky pro babičku
  • Mezi babičkami je ale stále více dam, které o svou noblesu dbají i ve vyšším věku. Právě pro ně je určena sada pleťové nebo vlasové kosmetiky či manikúra. Velký výběr mají například v The Cosmetics Store Company. Originální vánočním dárkem bude také stylová kabelka či šátek.

Dárky pro dědečka

Spousta starších mužů si užívá příjemné chvilky strávené při zahradním grilování, degustacích nebo při zpracovávání vlastních surovin ze zahrady. Koupí nějakého pomocníka, který jim ulehčí práci určitě zabodujete.

tipy na dárky pro dědečkatipy na dárky pro dědečka
  • Přenosný gril, zavařovací hrnec nebo doplňky do udírny budou vítaným dárkem.
  • Takový dědeček gurmán nepohrdne kvalitní kávou, lahví dobrého vína nebo čokoládou.
  • Snažte se však vybírat produkty s ověřeným místem původu a kvalitním způsobem zpracování.
  • Dědeček dobrodruh, který má rád výpravy do přírody ocení potřebnou výbavu. Tou může být kapesní nůž, batoh, teleskopické trekové hole, funkční oblečení například značky Bushman nebo Active Camel.
  • Dědeček,kterému nechybí styl určitě ocení kožené rukavice, klobouk nebo šálu.

Zdroj foto: Fapo

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii ostatní, ostatní, slevy a výprodeje, slevy a výprodeje a vánoční dárky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu