Na letní vlně: celá rodina

Na letní vlně: celá rodina

10. července 2020, oblečení kik móda rodina

Sponzorované odkazy

Chcete mít na léto trendy šatník plný módních a zároveň dobře kombinovatelných kousků? Pak je Kik to pravé místo pro takový rodinný nákup. Nejenže zde nakoupíte na léto oblečení pro celou rodinu, od kojeneckého oblečení až po pánské módní kousky, ale letní oblečení je vyrobeno z typicky lehkých a prodyšných materiálů, které stejně jako nízké ceny v tomto období určitě oceníte.

Safari nejsou jen vzory

Chcete si chvilku připadat, jako když projíždíte africkým safari a vyhlížíte překrásná zvířata? Pak je tento styl právě pro vás a při vstupu do obchodu si jej určitě všimnete. Safari móda totiž patří mezi dlouhodobé trendy a v kombinaci s neutrálními odstíny bílé či černé barvy vypadá naprosto skvěle. Ať už sáhnete po jednoduchých šatech nebo kalhotách s tričkem, určitě nešlápnete vedle. Bílé tílko, khaki ¾ prodyšné harémky s jednoduchými balerínkami jsou pro letní dny to pravé. Nejde totiž jen o vzorované oblečení s pruhy připomínající zebru nebo fleky černo-hnědé podobající se leopardí srsti. Safari je i** písek** a zelená khaki barva.

Pastelové barvy jsou IN

Pokud preferujete spíše pastelové odstíny, můžete sáhnout po pestré nabídce dámských triček v jemných barevných tónech. Zkombinovat je pak můžete například s denimovými šortkami, jež jsou ozdobeny krajkou. Ať už vyrazíte k vodě, nebo strávíte den na prosluněné zahradě, oceníte stylové pantofle, které nechají vaše nohy volně dýchat.

Jednoduchost pro pány

Samozřejmě nezapomínáme ani na pány, kteří jistě také ocení nové kousky do svého letního šatníku. Ze širokého sortimentu pánských triček a kraťasů si vybere opravdu každý. Oblečení pro muže je vyrobeno z příjemných a prodyšných materiálů což pánové stoprocentně a s láskou ocení. Pořídit můžete například denim šortky, které doplníte jednoduchým tričkem. Obout si k tomuto outfitu můžete basic botasky “alias vietnamky” nebo sandály.

Pro děti akční hrdina i růžová

Pro naše nejmenší se na léto skvěle hodí body s krátkým rukávem či kojenecké kraťásky v kombinaci s tričkem v růžové barvě pro malé princezny a ti větší pak jistě budou nadšení z triček se stylovými potisky akčních hrdinů.

Zdroj: Kik

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, ostatní, ostatní, pánské oblečení a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu