Letní letnění: Lehkost a pohodlí

Letní letnění: Lehkost a pohodlí

26. července 2020, léto, pohodlná móda, dámská móda. letní oblečení

Sponzorované odkazy

Letošní léto má obzvlášť proměnlivé počasí. Dá se říci, že téměř jako na houpačce. Když už už vykoukne sluníčko a začne pěkně hřát, tak vzápětí ho vystřídá zamračená obloha, déšť a chladné počasí. To ale nemění nic na tom, že na letní teplé a sluncem nabité dny bychom se měli příkladně připravit a vybavit svůj šatník. Nezáleží na tom, zda budete léto trávit u vody nebo na zahradě, lehounké letní oblečení jistě oceníte.

Právě u letní módy je pro nás všechny velice důležitá prodyšnost. Vzdušné a příjemné šaty, pohodlné šortky či topy a mnoho dalšího najdete v nové dámské kolekci KiK. Hlavním kritériem při výběru oblečení na den strávený na zahradě či na terase je pohodlí. Pohodlná móda je prostě pro nás ženy nejvíc TOP.

Pohodlí v šortkách a tílku

Lehounké a velmi příjemné dámské šortky jsou právě pro léto skvělou volbou. Navíc dámská móda je skvělá v tom, že umožňuje výběr z pestré škály různých barev. V kombinaci s jednoduchým tričkem či topem vám zajistí maximální pocit pohody. Skvělé není jen to, že jsou ušity z jemných materiálů, ale i cena. Top, tričko i šortky koupíte za 99 korun a tílko už od 49 korun.

Šaty na doma i ven

Každá žena má doma alespoň jedny šaty a do letních horkých dnů jsou ideální volbou. V Kik pořídíte takové, které si užijete i v pohodlí domova. Ty jsou opět vyrobeny z příjemných chladivých materiálů. Budete se v nich cítit příjemně, ale zároveň velice žensky. Pokud tedy čekáte návštěvu, kterou chcete pohostit na terase či zahradě, jsou šaty tou správnou volbou. Vybrat můžete basic barvy jako třeba zelená nebo černá, kdy mají navíc tyto šaty našité kapsy, které jistě oceníte. Tyto šaty podobné delšímu tílku můžete doplnit jednobarevnými capri kalhotami a k nim vám stačí obout pantofle nebo “žabky”.

letos frčí neonové barvičky nebo černá se šedou jako na těchto pruhovaných šatičkáchletos frčí neonové barvičky nebo černá se šedou jako na těchto pruhovaných šatičkách

Jednoduché i se vzorem

V Kik si kromě jednoduchých a jednobarevných variant šatů můžete pořídit i batikované dámské šaty. Jestli chcete raději něco se vzorem, ale né tak výrazným jako je batika, tak si můžete vybrat například bílé šaty s horizontálními proužky ve spodní části šatiček, a nebo sáhněte po variantě s proužky vertikálními po celé délce šatů. Ať už si koupíte jakoukoliv variantu, budete se cítit pohodlně a příjemně.

mini šaty lze použít i jako lehkou tuniku k legínámmini šaty lze použít i jako lehkou tuniku k legínám

Zdroj a foto: Kik

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, ostatní, slevy a výprodeje, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu