Mějte monochromatický podzim: se Zalando je to možné

Mějte monochromatický podzim: se Zalando je to možné

23. října 2020, Zalando, tón v tónu, monochromatický, podzim

Sponzorované odkazy

Módní vlny jsou zajímavé, vrací se v nich často to, co tu již bylo. Monochromatický look k nim patří. Každý z nás minimálně jednou za život měl svůj monochromatický outfit. Víte, co znamená monochromatický look? A víte jak na něj?

Outfit v jednom odstínu

Že nevíte, co znamená monochromatický styl? Ale ano víte, známe to každý a ani si neuvědomujeme, že se jedná o módní trend dnešní doby. Jednoho dne jdete do práce, nestíháte a ke všemu už vám dochází nápady, co si vzít na sebe tak, aby se to hodilo. A tak se oblečete podle jednoduchého vodítka – barvy. Vezmete si své oblíbené modré džíny, k tomu tmavě modrý roláček a modré náušnice peckového tvaru. Ven vyběhnete ve světle modrých polobotkách. Gratulujeme! Právě jste ovládla svůj první monochromatický outfit, tedy look jednotné barvy, a nebo chcete-li tón v tónu.

I outfit se dá stínovat

Monochromatická móda se ale nedrží striktně jednotných barev, ba naopak s nimi experimentujte, například pomocí doplňků. Vezmete-li si například své modré džínsy a k nim oblečete něco bílého se světlejší modrou, zjistíte, že odstín modré barvy jemně zesvětlá a celkový dojem bude úplně jiný. Naopak černé prvky udělají outfit tmavší.

Barvy ovlivňují postavu

Barvy a jejich odstíny vám také mohou pomoci zeštíhlit postavu. Vezměme si třeba příklad slečny, která má objemnější boky, ale malá ňadra. V tomto případě slečna zvolí tmavý odstín kalhot nebo sukně a světlý odstín blůzky s balonovým efektem. Nezapomínejte také na sezónnost. Máme tady podzim a tak svůj šatník můžete ladit i do barev oranžové či béžové.

Takový outfit můžete pořídit na zalando.cz. Najdete zde módní kousky, které Váš šatník ozvláštní a navíc za příjemné ceny. Vybírat můžete ze značek jako jsou Hervé Léger, Mother of Pearl, Victoria Beckham a další.

Pořídit na zalando můžete třeba kousky hnědé barvy jako jsou kalhoty, tričko a kabátek od značky House of Dagmar. Chcete-li pletené šaty, tak třeba ty od Even&Odd Petite v barvě mottled grey, k nim obujete kotníkové boty na podpatku stejné značky za krásnou cenu 1 080 Kč. Už jen stačí kabelka od Kurt Geiger London MINI KENSINGTON BAG za 3 600 korun a máte hotovo.

Zdroj foto: zalando

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu