Vysněná postava nemusí být sen: s KiK to zvládnete

Vysněná postava nemusí být sen: s KiK to zvládnete

2. listopadu 2020, dámské oblečení, sportovní oblečení, pohyb

Sponzorované odkazy

Říká se, že už pár minut aktivního pohybu denně nás dokáže přivést na cestu za vysněnou postavou a zdravějším životním stylem. I když svou nezastupitelnou roli v tom celém dozajista hraje strava, na pravidelný pohyb bychom určitě neměli zapomínat. Nemusíte si hned nakoupit spoustu činek a různého sportovního náčiní. Začít můžete třeba procházkou či krátkým během, díky kterému se už po pár dnech budete cítit fit nejen fyzicky, ale také duševně.

Sedavé zaměstnání v kanceláři dá naší postavě pořádně zabrat. Možná máte pocit, že kila postupně přibývají, cítíte se unaveně a nesoustředěně. V tom případě nejlepší, co můžete udělat, je věnovat se alespoň pár minut denně aktivnímu pohybu, kterým dostanete do formy nejen své tělo, ale i mysl. Jak se však odhodlat a donutit k tomu, abyste alespoň na půl hodiny vyběhli někam do přírody?

Motivace

Dnes se vám sice nechce hnout ani prstem, ale zkuste si představit, jak skvěle se budete cítit zítra, když se dnes půjdete na chvilku proběhnout? Únava bude citelně menší a vaše kreativita a soustředění budou pracovat na plné obrátky. Jako třešnička na dortu nebude sladkost, ale odměnou budou třeba Vaše vysněné šaty nebo dvojdílné plavky a opalovačka u vody.

Zjemníte své křivky

Kromě pozitivního naladění vás jistě potěší i postupný úbytek na váze. Při střídmém pohybu zřejmě neshodíte tolik, ale upřímně – každé kilo dole potěší, nebo ne? Pravidelný pohyb tak prospěje i vaší ženské stránce a kdo ví – možná se po dlouhé době vejdete i do svých oblíbených džínů, které jste odložili dozadu do skříně.

Udělejte si radost sportovním oblečením

Kterou ženu nepotěší nové oblečení? Na aktivní pohyb se sice šaty nehodí, ale proč si neudělat radost funkčními sportovními podprsenkami či sportovními legínami? Věřte, že chvíle, kdy se k pohybu budete muset přemáhat, budou s novým a pohodlným oblečením, ve kterém vypadáte ještě i stylově, určitě příjemnější. Potěšte sebe a vybavte svůj šatník pěknými kousky dámského oblečení z Kik.

Buďte trpělivá

“Trpělivost růže přináší” v tomto případě spíše kila dolů a tak se nesnažte překonat své síly hned. Pokud je pro vás hodina běhu hodně, klidně ji doplňte procházkou a postupně přidávejte na intenzitě. Na takovou vycházku můžete zvolit ležérní oblečení místo sportovního. To vám poskytne dostatek pohodlí jak při chůzi, tak i pro rychlejší pohyb. V Kik si nyní koupíte sportovní oblečení, které potěší Vaši peněženku a zároveň Vám bude slušet.

Zdroj foto: KiK

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, ostatní, slevy a výprodeje, slevy a výprodeje, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu