Chladné dny jsou tady: jste připraveni?

Chladné dny jsou tady: jste připraveni?

10. listopadu 2020, podzim, chladné dny, podzimní móda

Sponzorované odkazy

Není nic jednoduššího, než si obléknout lehounké šaty a vyrazit vstříc letním dnům. S nástupem podzimu však začínají být rána chladnější, dny kratší, a nezbude nám tak nic jiného než se zahalit do více vrstev oblečení. Když je podzimní počasí ještě přívětivé, můžete zvolit třeba jen příjemný svetřík, který snadno zkombinujete s čímkoliv dalším. Nebo sáhněte po měkoučkém šátku či šále, která ochrání váš krk před vlezlým chladem.

Do chladných dnů jedině svetr

Už jste si asi zvykli, že počasí umí být někdy vskutku nevyzpytatelné. Dvojnásob to pak platí pro začátek podzimu, kdy jsou rozdíly mezi ranní a odpolední teplotou dost výrazné. V těchto chladných dnech se bez teplejšího oblečení jen těžko obejdete, pokud se chcete vyhnout nachlazení či jiným zdravotním neduhům. Vhodnou volbou může být blůza s dlouhým rukávem v kombinaci s lehkým svetrem, který snadno odložíte, když bude odpolední teplota dosahovat až letních hodnot.

Vínová je jistota

K nejoblíbenějším stálicím tohoto ročního období bezpochyby patří vínová. Zahalte se do podmanivých tónů červeného vína, sáhněte tak na jistotu a oslňte okolí elegancí a vytříbeným vkusem. Vyrazte na nákupy a potěšte se novými šaty, sukní či halenkou. Je jedno, zda jste tmavovláska, zrzka, nebo blondýnka – v kombinaci s bílou, černou, neutrální béžovou či šedou budete vypadat naprosto neodolatelně a šik. V Kik mají kolekci podzimní módy, ze které si určitě vyberete. Např. krásný vínový nebo zelený svetr s dlouhým rukávem Vás potěší cenou a zahřeje.

Army vzor k podzimu patří

K podzimu patří také přírodní barvy. Nalaďte se na neutrální mód a doplňte svůj šatník zemitými odstíny hnědé a khaki. Sáhnout můžete i po tzv. army stylu a vzoru. V Kik jej najdete na tričku i na prošívané bundě nebo vestě. Zdají se vám nudné a fádní? Oblékněte je k těm výraznějším, nebo si pohrajte s materiály a texturami pro dokonalý monochromatický look. Hitem podzimní sezóny jsou i sytější tóny zelené, které skvěle vyniknou nejen s přírodními barvami, ale také v tzv. color blockingu – staronový módní trend kombinování barev z opačného spektra barevné škály.

Zdroj foto: KiK

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu