Converse My Story: ženy ženám

Converse My Story: ženy ženám

7. dubna 2021, kotníkové tenisky, kolekce My Story, dámské tenisky, Converse

Sponzorované odkazy

Mladé, odvážné, nezávislé. Přesně takové jsou ženy, které skrze ikonické Converse ukazují světu, kým doopravdy jsou. Pravé tyto mladé se nebály vystoupit z řady a ukázat, že mají co říct. Nová kolekce My Story je vytvořena na základě příběhů těchto žen a vznikla výhradně pod taktovkou žen z týmu Converse a vysloužila si tak dodatek „ženy ženám“.

A kdo jiný by se do jejich role dokázal lépe vcítit než právě samy ženy. Název My story je vepsán na každém modelu tenisek, které září výraznými barvami a dodá vám kuráž vykřičet do světa i ten Váš příběh. 

Syté barvy a ruční nápisy

Všechny modely dámských tenisek dostaly nový design plný sytých barev a výrazných, ručně psaných grafik. Ikonické Chuck Taylor All Stars přichází hned ve čtyřech provedeních. Ručně psané nápisy zdobí nejen celé tělo modelu, ale i podrážku. Na své si přijdou jak milovnice klasických tónů, tak i odvážlivé ženy, které se nebojí barevných kombinací.  

Kotníkové tenisky Chuck 70 je nepřehlédnutelný díky svému zářivě růžovému a žlutému tělu s černými nápisy. Fanynky minimalismu sáhnou po univerzální bílé variantě s černými tkaničkami. V kolekci samozřejmě nechybí ani oblíbený model Chuck Taylor All Star v provedení na platformě doplněný o barevné nápisy ve stylu celé kolekce.

Novou kolekci Converse MY STORY už teď nakoupíte u vybraných prodejců. Tenisky z této kolekce můžete pořídit už od krásných 1 890 Kč.

Zdroj foto: Converse

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, letní boty, módní značky a návrháři, slevy a výprodeje, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu