Ecoalf: ekologické trvanlivé kousky z odpadu

Ecoalf: ekologické trvanlivé kousky z odpadu

24. ledna 2022, Queens.cz, Ecoalf, triko, mikina, bunda, kulich, tenisky, ekologické trvanlivé kousky z odpadu

Sponzorované odkazy

Chcete mít doma něco brutálně cool? Jedete na vlně udržitelnosti a s ohledem na životní prostředí? Pak by vám neměla uniknout španělská značka Ecoalf, která jede na vlně sustainable.

Víte, co to je? Sustainable je móda, která vzniká v souladu s principy ekonomické, sociální a ekologické udržitelnosti. Značka, která takové módní kousky vyrábí, recykluje materiály.

V případě značky Ecoalf je to o výrobě módního oblečení, bot, doplňků a tašek s batohy z odpadních materiálů jako jsou staré rybářské sítě, plastový odpad z moře, pneumatiky nebo kávové zbytky. Vznikají zde kvalitní a nadčasové kousky, na kterých můžete postavit celý svůj šatník. Věděli jste, že Ecoalf dokáže vyrobit z PET lahví třeba kabát, který vydrží i 30 let?

Ecoalf W Sandfalf Basic Sneakers

Vegan bílé nízké tenisky od značky Ecoalf s názvem W Sandfalf mají černá loga, gumovou podešev a zavazování na tkaničky. Jsou vyrobeny v eco friendly režimu. Cena činí 2 159 Kč.

Ecoalf Ticoalf Beanie

Eco friendly kulich typu beanie je vyroben v tmavě modré barvě s s ohrnutým lemem a s černobílým decentním logem na přední části. Bude prima součástí zimního i podzimního outfitu. K mání je za 1 059 Kč.

Ecoalf W Tamoalf Dress

Trendy maxi dámské šaty v černé barvě, s dlouhými rukávy, bočními kapsami a s rozparkem i delší délkou zadního dílu, jsou vyrobeny z čisté a 100 % organické bavlny. Krásný a pohodlný cool za 2 799 Kč.

Ecoalf Marangalf Jacket

Hřejivá, prošívaná dámská šedá bunda ze 100% recyklovaného polyesteru od značky Ecoalf, s názvem Marangalf Jacket, má zapínání na zip a patentky, kapuci, dvě kapsy na ruce a logo na paži. Vysoký límec chrání před větrem a chladem. Vyjde na 6 399 Kč.

Ecoalf W Becausalf Underlined T-shirt

Tmavě šedivé dámské tričko s krátkými rukávy od značky Ecoalf a pojmenováním W Becausalf Underlined T-shirt, má nápis na hrudi, krátký rukáv, kratší délku a je vyrobeno z 50 % organické bavlna a 50 % recyklované bavlny. K mání je ve slevě z 1 299 Kč na 840 Kč.

  • Zdroj foto: Queens.cz
  • Úvodní foto: Ecoalf W Because Sweatshirt za 1 360 Kč z původních 2 099 Kč.
  • Autor: Pavla Košík Jelínková
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, tašky a batohy, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu