Unisex kolekce Converse x Come Tees

Unisex kolekce Converse x Come Tees

23. února 2022, Unisex kolekce Converse x Come Tees

Sponzorované odkazy

Nová limitka Converse, která vznikla ve spolupráci s americkou značkou Come Tees je celá abstraktní. Kolekci s názvem „Realms and Realities“ tvoří s modelem Converse Chuck 70 i kolekce oblečení, které je unisex.

Kolekce je zajímavá motivy, vzory i pojetím sporty botek v odlišném provedení pravé i levé strany každé boty. „Realms and Realities“ znamená česky „Království a všednosti“, což odpovídá i tomu, kam všude lze kousky nosit. Do všedního dne, každý den a pokaždé jinak.

Converse Converse x Come Tees Triangle Front Chino za 2 799 Kč

Kdo jsou Come Tees?

Come Tees založila v Los Angeles v roce 2010 Sonya Sombreuil a ve svých produktech se inspiruje streetwearem. Pro Come Tees pro charakteristické značku potisky jako grafitti, i různé zakomponované nápisy.

Realms and Realities – Království a všednosti

Název celé kolekce naznačuje, že hlavní inspirací této spolupráce je praktičnost i osobitost. Kolekce vybízí ke kreativitě. Na první i druhý pohled je očividná nenucenost všech kousků. Pohoda vždy a všude, ve všednosti kdykoli a kdekoli.

Converse Come Tees x Converse Floral Triangle Tee za 1 699 Kč

Limitka Converse x Come Tees

Kolekce dala vzniknout nejen nové podobě sneakersek Chuck 70, ale i mini kolekci oblečení. Ta pojímá chino kalhoty, triko s krátkým rukávem a mikinu s kapucí.

Vše je zdobeno digitálně zpracovanými a ručně malovanými kolážemi. Fráze jako „most powerful“ (nejmocnější) a „my world“ (můj svět) najdete na všem – botách i oděvech. Doplněno je vše ještě florálními motivy – hvězdami a květinami.

Podstatou celé kolekce oblečení je její unisex provedení. Je tudíž určena všem bez ohledu na pohlaví. Kousky jsou navrženy tak, aby pohodlně sedly všem a byly maximálně komfortní. Mikina, chino kalhoty a tričko jsou z kvalitní bavlny a vyznačují se číslováním velikosti I-III tak aby okryl velikostně všechny typy postav.

Converse Come Tees x Converse Floral Triangle Hoodie za 3 299 Kč

Hold streetu a basketbalu

Model Chuck Taylor 70 v kolaboraci s Come Tees se inspiroval původní podobou basketbalové boty. Použitím modrých a červených proužků na podrážce, i nápisem „Realities“.

Patu podrážky pak zdobí Come Tees logo. Pravá část má klasickou hvězdu Converse. Obě strany sporty boty mají pomalovaný jazyk a grafické ztvárnění.

Converse Come Tees Chuck 70 White Egret za 3 099 Kč

Kolekce je v prodeji od 17. února 2022 u vybraných prodejců. I na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu