Účesy pro krátké vlasy 2010 / 2011: Buďte sexy!

Účesy pro krátké vlasy 2010 / 2011: Buďte sexy!

22. října 2010, Krátké vlasy 2010, Krátké vlasy 2011, Krátké účesy, Krátký sestřih, Střední sestřih, Účesy 2011

Sponzorované odkazy

Máte krátké vlasy a toužíte po jejich oživení? V tom případě je tento článek určen přesně pro vás. Inspirujte se moderními účesy pro krátké vlasy 2010 a nechte vyniknout svou osobitost!

Krátké vlasy již dávno nejsou pouze doménou mužů – naopak! V dnešní době má každá žena na výběr z nepřeberného množství krátkých sestřihů. Tedy pokud vás již vaše dlouhé vlasy nebaví, nechte si je bez obav zkrátit! Vždyť krátký sestřih s sebou nese bezpočet výhod. Tak například péče o krátké vlasy je, pokud máte opravdu dokonalý střih, velmi jednoduchá. Nebojte se krátkých střihů! Každá žena s krátkými vlasy může být neskutečně sexy!

Ve stylu celebrit

Zajímají vás nejnovější trendy a účesy pro krátké vlasy? Máte krátké vlasy a toužíte po jejich oživení? Inspirujte se právě teď u nás! Vyzkoušejte si i vy účesy ve stylu největších celebrit dneška. Velmi moderním účesem pro krátké vlasy je v současné době zejména ten ve stylu zpěvačky Rihanny, a to i pro jeho „drsnou“ leč uhlazenou ženskost. S účesem jako tento zaručeně upoutáte kýženou pozornost! Nebojte se být originální, experimentujte se svými vlasy. Hrajte si i vy se strukturou svých vlasů- uhlaďte je! Svou image poté korunujte stylovou rošťáckou patkou.

Velmi ženským účesem pro krátké vlasy je poté paradoxně „ten klučičí“. Pokud letos chcete být stylová, vyzkoušejte krátký účes s ofinou připomínající helmu. Nejen že nádherně orámuje váš obličej, tento účes vám také zajisté obdivné pohledy okolí. Velkou výhodou zmíněného účesu je i jeho variabilita. Zatímco jednou budete na přirozenou princeznu, podruhé můžete být třeba za rockerku! Letos se také vrací (mnohými proklínané, leč neodolatelné) účesy ve stylu osmdesátých let. Inspirujte se například hvězdou filmu Stmívání Kristen Stewart a přehoďte své vlasy mírně na stranu!

I krátké vlasy mohou být sexy. Experimentujte a vyzkoušejte některé z účesů pro krátké vlasy 2010!


SCHWARZKOPF PROFESSIONAL Ultra silný flexibilní gel Gelastic, 344 kč


SCHWARZKOPF PROFESSIONAL Extrémně silný stylingový gel G.Force, 344 kč


WELLA PROFESSIONAL Gel s perleťovým leskem – extra silný (Pearl Styler), 299 kč

Zdroj: www.haircutfashion.com, www.imageandstylenews.com
foto: Jupiterimages / Polka Dot / Thinkstock

Autorem článku je Adam Š.. Článek najdete v kategorii vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu