Hřejivé přátelství vašim nohám nabídnou kotníkové boty!

Hřejivé přátelství vašim nohám nabídnou kotníkové boty!

6. ledna 2024,

Bude to přátelství na podrážku a nohu. Kotníkové boty vaše nožky ochrání před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Budete si tak s chutí užívat procházky venku. K dostání je nespočet modelů, díky čemuž můžete mít kotníkové boty v duchu minimalismu, ale i extravagantnější modely. Tak který bude váš nejoblíbenější?

Dámské kotníkové boty převezmou štafetu nejčastěji v chladných dnech. Tato obuv vysoká nad kotníky okoření váš outfit o slušnou dávku nadčasovosti. Proto si je bez obav vemte ven. I v nevýrazných zimních dnech totiž můžete vykouzlit outfit, co má tu správnou jiskru! Tak zažehněte svůj módní smysl a pojďte brázdit ulice v dobře padnoucích kotníčkových botách!

Podpatky? Sem s nimi!

Kotníkové boty na podpatku vytáhnou vaši siluetu o nějaký ten centimetr nahoru a navíc se budete cítit o kapku sebevědoměji. Nohy díky podpatkům získají protáhlejší linii a váš postoj bude vzpřímenější. A další obdivné pohledy jako bonus jistě zahřejí u srdce. Pokud máte namířeno do práce, slaďte černé kotníkové boty na podpatku s černou plisovanou sukní a do ní zastrčte lososovou halenku.

Pokud chcete pohodlnější variantu, kotníkové boty na klínku či na platformě pohled na svět z větší výšky také zaručí. Obout je můžete k legínám, slim džínám, mini, midi i dlouhým šatům. U těch doporučujeme volit kotníčkové boty se zúženou špičkou.

Nejen šperky mohou být ozdobou vašeho outfitu

Chcete vyladit zajímavý outfit, ve kterém budou vaše podzimní kotníkové boty nepřehlédnutelné? Vsaďte na žluto-modrou kombinaci. Modré skinny kalhoty, žluté kotníkové boty, žlutý kabát a modrá kabelka vytvoří outfit, který si příjemnou barevností v ničem nezadá s pestrým podzimním listím. V zimních dnech zase zahřejí kotníkové boty s kožíškem.

Dámská kotníková obuv pasuje také k šatům. Pokud vás v zimě čeká posezení s přáteli ve vašem oblíbeném podniku, můžete si vzít ke svému outfitu dámské kotníkové šněrovací boty v hnědé barvě. K nim krásně vyniknou petrolejové šaty, metalické zlaté doplňky a hnědá kabelka.

Kotníkové boty jsou zkrátka variabilní a můžete si s nimi tvořit outfity dle svých představ. Pokud pro sebe takový exemplář sháníte, podívejte se na nabídku Rieker-eshop.cz, kde najdete různé barvy této oblíbené obuvi. Tak které vás chytí za srdce – modré, či třeba bílé kotníkové boty?

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu