Dekadent by Taťána Kovaříková

Dekadent by Taťána Kovaříková

1. listopadu 2017, dekadentní žena, Taťána Kovaříková, Tatiana AW 2017/18, lookbook podzim a zima 2017/18

Sponzorované odkazy

Nová módní kolekce TATIANA od hvězdné návrhářky Taťány Kovaříkové udává trendy pro nadcházející podzim a zimu. Je kolekcí s jemnými dekadentními prvky, která vás jako mávnutím kouzelného proutku zanese do 70. let. Bude vás prostě bavit!

O Taťáně

Taťána Kovaříková patří mezi českou návrhářkou špičku. Vystudovala Střední průmyslovou školu textilní v Brně, obor návrhářství. Její modely jsou synonymem pro osobitost, ženskost, čistotu linií, preciznost a nadčasovost. Taťána čerpá inspiraci především ze života obyčejných lidí za využití nejkvalitnějších látek dovezených ze Španělska, Itálie a Francie. Její šaty už oblékly celebrity jako hraběnka Sofie z Wessexu, americká herečka Andie MacDowell nebo české osobnosti jako zpěvačka Helena Vondráčková, Bára Nesvadbová a herečka a moderátorka Jitka Asterová. Hvězdou však můžete být i vy – v kousku od Taťány!

Taťána Kovaříková patří k nejlepším českým návrhářkám současnosti.Taťána Kovaříková patří k nejlepším českým návrhářkám současnosti.

„*Taťána je pro mě výjimečnou návrhářkou s obrovským citem pro ženskou siluetu a talentem pro sublimní elegantní erotiku. K tomu přidám ještě zmínku o nadčasovosti, jednoduchosti, kvalitních materiálech a krásných liniích. Myslím, že to je mnoho dobrých důvodů k inspiraci a spolupráci*," říká o spolupráci s návrhářkou renomovaná fotografka Lucie Robinson, která stojí za nafocením nového lookbooku ke kolekci podzim/zima 2017/2018.

Kolekce TATIANA

Jednotlivé kousky z nové kolekce jsou inspirovány dobou minulou a kolekce samotná ukazuje módu, ve které je neopakovatelné kouzlo. Looky se nesou ve stylu plnějších ženských tvarů, jednoduchosti a minimalismu. Vybírat můžete z oversize kabátů, které letos velmi frčí. Vejde se vám pod něj i několik vrstev oblečení, aniž by vaše postava vypadala neforemně. Tuto skutečnost oceníte zejména v mrazech. Oversize kabát můžete obléci i na projmutý kostýmek z této kolekce, sukni nebo šik košilové šaty. Pro slavnostní chvíle se nabízí výjimečné modely vyrobené v limitované edici na zakázku. Třešničku na dortu pak představují kabátky s korzetovým pásem, které dokonale zvýrazní a vykouzlí úzký pas. Celou kolekci obohacují nestárnoucí volánky, evokující romantiku.

Novou kolekci jste mohli zhlédnout v řadě módních časopisů jako je například Bazaar.Novou kolekci jste mohli zhlédnout v řadě módních časopisů jako je například Bazaar.

Kolekci TATIANA dominuje černá barva, podzim připomene také výrazná smaragdově zelená a červená i výrazné vzory. Designérka v kolekci použila pohodlné a především uni velikost elastických materiálů, dále žerzej, vlnu, kůži nebo luxusní španělskou krajku.

Celou kolekci nafotila Lucie Robinson, život modelům propůjčila modelka DAgna z MY model agency, o jejíž make-up a vlasy se postarala Eliška Matějková a obuv zajistil Stuart Weitzman.

Dominantní černá barva na modelech z nové kolekce.Dominantní černá barva na modelech z nové kolekce.

Více informací o nové kolekci najdete na webových stránkách www.tatiana.cz nebo v butiku Tatiana v ulici Dušní 1 na Praze 1. Budete i jedna z dekadentních žen Taťány Kovaříkové?

Foto: Tatiana.cz

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní peklo, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu