Life Is Fashion: ve znamení módy

Life Is Fashion: ve znamení módy

2. dubna 2019, Life Is Fashion, pop-up akce, móda, návrháři

Sponzorované odkazy

Druhá polovina března se nesla ve znamení módy. Ve čtvrtek 21. 3. proběhl třetí ročník jednodenní pop-up akce Life Is Fashion, jež má za cíl představovat příběhy a kolekce designerů. Další den odstartoval Mercedes-Benz Fashion Week který běžel do 29. 3. Milovníci módy tedy měli o zábavu postaráno.

tým Life Is Fashiontým Life Is Fashion

Letošní Life Is Fashion proměnil mezonetový byt v centru Prahy, pronajatý od společnosti Home-Rent, v útulný módní butik a nabídl kromě nejnovějších módních kousků, se zaměřením na street style fashion, také velmi zajímavé přednášky a rozhovory na aktuální témata, jako je udržitelnost, minimalistický šatník, či upcycling.

modely Pavla Berkyhomodely Pavla Berkyho

Móda a kniha

Pro návrháře, ale i zaujaté fashionisty představila Klára Haunerová, jedna z autorek, knihu Fashion Management. Ta pojednává o tom, jak to funguje na českém módním trhu. Celým dnem nás provedl zpěvák Matt Pardus, který se nedávno vrátil z Londýna, aby zde vydal nový singl.

Matěj Pardus a Klára HaunerováMatěj Pardus a Klára Haunerová

Life Is Fashion

Life Is Fashion si každoročně klade za cíl přiblížit veřejnosti lokální značky oděvů, šperků a doplňků, umožnit poznat české návrháře a jejich příběh, pohovořit s nimi a osahat si jejich tvorbu.

Klára Haunerová a Pavel BerkyKlára Haunerová a Pavel Berky

Tváří LIF celého letošního roku se stal česko-slovenský módní návrhář Pavel Berky, o němž jsme již na Luxurymag.cz psali . Na Life Is Fashion představil svou novou kolekci kabátů ze síťoviny, košilových šatů a sukní. Pozornost na sebe strhly především větrovky z vyřazené armádní padákoviny, které jsou Pavlovým signifikantním kouskem.

Dominika Býmová hovoří o své kolekci White SageDominika Býmová hovoří o své kolekci White Sage

White Sage

Svou zcela novou módní značku White Sage a první kolekci elegantního ženského oblečení z bio bavlny a konopí zde představila herečka populárního seriálu MOST!, Dominika Býmová.

šperky značky OVÁšperky značky OVÁ

TAM ARA a spol.

Svou kolekci oblečení prezentovala také Tamara Bodnárová – TAM ARA, bylo možné setkat se s Romanem Humlíčkem a dozvědět se více o jeho luxusních džínách na míru. K vidění byly také šperky OVá a Tereza Otáhalíková, plstěné kšiltovky REMON a kabelky KIDE.

modely značky TAM ARA Tamary Bodnárovémodely značky TAM ARA Tamary Bodnárové

Tematicky laděné pop-upy plánují organizátoři LIF v průběhu letošního roku ještě dva.

kabelky značky KIDEkabelky značky KIDE

Zdroj foto: Life Is Fashion

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, kabelky, módní peklo, módní značky a návrháři, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu