Queens má své vlastní produkty

Queens má své vlastní produkty

31. května 2019, Queens. label Queens, e-shop, vlastní produkty, mikiny, trička, odznak, power banka, přívěsek SPZ rámeček

Sponzorované odkazy

Je jasné, že k tomuto kroku se schylovalo již dlouho. Přece nemusí label Queens.cz prezentovat a prodávat jen značky jiných, ale může mít svoji vlastní produkci zajímavých kousků street módy. A Queen.cz to vzal od podlahy a nabízí hned cool kousky pánské, dámské i doplňkové produkty pro všechny.

Label Queens je očividně pyšný na své produktové děti a první vlastní kolekci oblečení. Ta obsahuje trička a mikiny, tašky, odznak, powerbanku, nálepky i přívěsek, nebo třeba napínáky na boty. Chcete je?

Sneakers samolepkySneakers samolepky

Sneakers samolepky

Queens Sticker Pack je sada samolepek Queens se sneakers tématikou s největšími grails. Pack obsahuje osmnáct barevných samolepek a stojí 99 Kč.

Queens Shopping Bag IIQueens Shopping Bag II

Queens Shopping Bag II

Černá látková nákupní taška Queens s bílými logy a nápisy je stylová taška na nákupy, kterou můžete používat stále dokola. Vyjde vás na 99 Kč.

Queens ButtonQueens Button

Queens Button

Zelený odznáček od labelu Queens s bílým logem. Pin je decentní doplněk pro všechny Queens heads. Stojí 89 Kč.

Rámeček na SPZRámeček na SPZ

Rámeček na SPZ

Skalní fandové labelu nepohrdnou ani cool rámečkem na espézetku. Queens Frame & Holder SPZ je k mání v bílém a černém provedení s nápisem Queens. Od hlavy až k patě. Vyšperkujte i svoje auto. Cena činí 199 Kč.

Queens Baci TeeQueens Baci Tee

Queens Baci Tee

A konečně se dostáváme ke stretwear kouskům. Queens Baci Tee je červené unisex tričko s krátkými rukávy od labelu Queens s barevným originálním potiskem na přední části za 450 Kč. Také je v nabídce černé triko.

Queens Workwear Logo TeeQueens Workwear Logo Tee

Queens Workwear Logo Tee

Černé pánské tričko s krátkými rukávy od labelu Queens s decentním logem na hrudi a motivem na zádech vás vyjde na 599 Kč. Lze koupit i bílé, nebo šedé.

Queens Streetwear HoodieQueens Streetwear Hoodie

Queens Streetwear Hoodie

Žlutozelená unisex mikina s kapucí a klokaní kapsou od labelu Queens s motivy na hrudi a zádech. Prima stretwear kousek vyjde na 1 099 Kč. K mání i v černé a šedé barvě.

  • Fotot: Quens
  • Úvodní foto: Queens Keyring, tedy přívěšek na klíče se zeleným klasickým logem a stříbrným kruhem, za 59 Kč.
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, ostatní, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu