Letní boty na podpatku

Letní boty na podpatku

26. července 2011, letní boty, letní boty na podpatku, sandálky, podpatky, boty na podpatku 2011, sandálky na platformě, sandálky na podpatku

Sponzorované odkazy

Venku je horko a my na sobě toužíme mít co nejméně oblečení, to samé platí i pro letní boty, které by měly být co nejvíce otevřené. Kromě toho by nás také měly vynést až do nebes, a toho docílíme pomocí vysokých podpatků nebo platformy, které jsou letos velmi aktuální.

Sandály na platformě

Sandálky na platformě ale nejsou v žádném případě nudná záležitost. Oproti předešlým létům oplývají krajkou, květinovým nebo třešňovým vzorem. Návrháři pro nás letos připravili extrémní výšku a širokou škálu barev, stačí si jen vybrat ten správný typ, který odpovídá vašemu osobnímu stylu.

Vedle své praktičnosti a všestrannosti hraje platforma další důležitou roli, a to estetickou – vypadáte štíhlejší a vyšší. Dále je to elegantní volba pro doplnění letního oblečení, jako jsou šaty, overaly, džínové košile a zvonové kalhoty.

Květinový potisk, proužky nebo zdobení flitry se nepoužívá jen na oblečení, ale také na letní boty na podpatku nebo platformě. Pokud jste však zvolily pestřejší platformu, oděvy vybírejte v měkkých teplých barvách, aby došlo vyrovnání celkového vzhledu.

Sandály s platformou nejsou určeny jen na běžné denní nošení, ale pokud jsou vyrobeny ze saténu nebo doplněny krajkou mohou se využít i pro večerní události. Pro sofistikovaný vzhled jsou vhodné jemné materiály a pudrové barvy. Nejlepším řešením je měkké tkanina, která vhodně doplňuje letní outfit.

Infinity shoes – boty s platformou 2011

Sandály na vysokém podpatku

Letní sandálky na podpatku jsou další elegantní volbou podtrhující ženskou krásu v letním období. Dají se nosit během dne a velmi vhodné jsou i na večerní akce s přáteli.

Vysoké podpatky vyrýsují lýtko, a proto se hodí ke capri kalhotám. Pozor na kotníkový pásek, rozšiřuje a zkracuje nohy. Sandály s vysokým podpatkem jsou samy o sobě velmi výrazným doplňkem, z toho důvodu nepožívejte přehnané zdobení. Vhodné jsem neutrální barvy – černá nebo bronzová, dá se s nimi dobře kombinovat outfit.

Pokud se chystáte na nákup nebo delší procházku, raději vyměňte vysoký podpatek za plochou podrážku. Pro zamezení vulgárního vzhledu se vyhněte spojení vysokých podpatků s mini sukní.

Baby phat – boty na podpatku 2011

Zdroj: www.babyphat.com, www.infinityshoes.com, istockphoto, thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu