Dámské jarní trendy 2012

Dámské jarní trendy 2012

4. března 2012, trendy jaro 2012, jarní trendy 2012, trendy na jaro, fashion trend, asymetrické sukně, jarní trendy, minimalismus, barevné šaty, ovocný potisk

Sponzorované odkazy

Minimalismus

V minimalismu jde o dosažení maximální výsledku s použitím nejjednodušších prostředků. Také letos je velmi spojován s chlapeckým stylem. Proto použijte co nejméně detailů, barev a velký důraz zaměřte na kvalitu. Ovšem ne každý se v takovémto stylu shlédne, protože se mu může zdát strohý a chladný, naopak někdo jiný může nalézt zalíbení v čisté eleganci a dokonalých liniích.

Lesklé efekty v kontrastu s matovými liniemi

První co Vám jistě přijde na mysl, jsou lesklé legíny, které si bohužel mohou dovolit jen gazely. Ale z lesklých materiálů mohou být ušity také topy a tuniky, dále také zajímavé designové doplňky, jako jsou kabelky, lodičky nebo kozačky.

Barvy

Všichni milujeme jaro, protože je svěží, slunečné a hlavně rozkvetlé. Barvy jsou všude kolem nás, a tak není divu, že se do nich chceme také oblékat. Hlavně si nejprve zjistěte jaké barvy společně můžete kombinovat a v jakém poměru, zkuste například žlutou a fialovou, růžovou s neonově zelenou, červenou a oranžovou nebo modrou s oranžovou. Nezapomeňte ani na rozpustilé barevné náramky, kabelky a sandálky. Velkým trendem jsou letos také pastelové barvy, což velmi ocení hlavně blondýnky.

Asymetrické šaty a sukně

Letos Vám v žádném případě nesmí chybět sukně nebo šaty s delším zadním dílem a je jedno jestli je s průsvitného nebo jakéhokoliv jiného materiálu. Jakmile si jí zkusíte, už jí nebude chtít sundat, je tak moc sexy a hlavně není „okoukaná“.

Pásky

Pásky umisťujte vysoko v místě pasu, prodlouží se tak linie těla a navíc to neuvěřitelně zeštíhluje. V kurzu jsou barevné kožené pásky uvázané na uzel a nově také saténové kravatové pásky.

Ovocné potisky

Rozkvetlé květinové potisky můžete střídat s citrusovými plody na šatech, sukních nebo i kalhotách. Citrusové plochy vypadají nejlépe na modrém podkladu, pokud by tato kombinace na Vás byla příliš tmavá, samozřejmě ji můžete vyměnit za třešně, jablka nebo exotické plody se světlým pozadím.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu