Nezbytně nutná! – Plážová móda

Nezbytně nutná! – Plážová móda

8. července 2012, šperky k plavkám, šperky, klobouky, slaměné klobouky, léto 2012, plážové tašky, plážová móda, plážové šaty, plážové tuniky, sluneční brýle, boty do vody, boty na pláž, žabky, sandále

Sponzorované odkazy

Jsou tu prázdniny a též období dovolených. Zajisté se někdo z vás chystá do zahraničí k moři, aby si pořádně odpočinul a také si užil jiné kultury. Jestliže zrovna balíte nebo teprve budete, zbystřete! Přináším vám plážovou módu, kterou zajisté využijete!

Plážové šaty či tuniky

Je samozřejmé, že na pláž budeme potřebovat plavky. O nich již bylo napsáno mnoho článků a nepochybuji o tom, že by na ně někdo při cestě na pláž zapomněl. Na ně ale zaručeně budete potřebovat nějaký ten svrchní díl. Měl by být lehký, delší a příjemný na nošení. Při cestě z hotelu na pláž nebo obráceně se vám zajisté šikne.

Klobouky

Pokrývka hlavy, ať je jakákoli, bude v létě nezbytně nutná a hlavně na pláži, kde slunce paří o mnohem více než u nás doma na zahradě nebo na koupališti. Na pláži využijete především módní slaměné klobouky, které jsou lehké a nepotí se vám v nich tolik hlava jako v látkovém klobouku. Nemůžete ho ale namočit, abyste se ochladila. V tom zas vítězí látková hučka. Výběr je na vás.

Sluneční plážové brýle

Tak jako hlavu by si měl každý z nás chránit také oči. Brýle jsou též ve slunečném počasí velice důležité. Pečlivě si vybírejte! Sluneční brýle by neměly být jen krásným módním doplňkem, ale též polovičním doktorem. Abyste dosáhli maximální ochranu vašich očí, dívejte se po slunečních brýlích, které pohlcují minimálně 98% záření UVA a UVB.

Plážové tašky

I když se na pláž jdeme většinou jen opalovat nebo si dopřát slané mořské vody, budeme potřebovat spoustu věcí s sebou. Plážová taška je rozhodně nezbytná, jestliže nechceme nosit všechny věci v rukou. Můžete si zvolit, jakoukoli budete chtít. Ať vám bude ladit k plavkám nebo šatům. Nezapomínejte ale na to, že musí být dostatečně veliká! Bude se vám do ní muset vejít minimálně opalovací krém, časopis či kniha, fotoaparát, peněženka, sluneční brýle atd.

Šperky

Nejsem zastánkyní šperků k plavkám, ale v poslední době jsou velkým trendem a skutečně s nimi vypadá váš plážový outfit úplně jinak. Velmi oblíbené jsou především náhrdelníky a náramky. Jestliže zvolíte ten správný materiál, můžete s těmito šperky i do moře. Jen dávejte pozor na to, aby vám neuplavaly.

Botičky k moři i do moře

Vybírání těch správných bot k moři je často velký problém. Na pláž bych ale jednoznačně doporučila nějaké lehké boty, ať jsou to žabky nebo sandálky. Bez nich to totiž určitě nepůjde. Písek je na pláži skutečně velmi rozpálený a nedá se na něm bosou nohou stát. V některých oblastech budou zapotřebí i boty do vody. Nejosvědčenějšími jsou samozřejmě boty gumové a z nich v poslední době vedou boty značky Crocs.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, dámské oblečení, letní boty a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu