Exkluzivní kolekce Mohito podzim/zima 2013!

Exkluzivní kolekce Mohito podzim/zima 2013!

31. října 2013, Mohito, podzim/zima 2013, grunge styl, trendy oblečení, značkové oblečení, trendy podzim, trendy zima, plesová sezóna, kožené kalhoty, kůže, černá

Sponzorované odkazy

Polská značka Mohito je určená pro všechny mladé ženy a dívky, které se chtějí cítit sebevědomě a hlavně žensky. Nechtějí žít rutinní život a svůj styl oblékání chtějí neustále vylepšovat. Mohito se zaměřuje na nevšední módní kousky, které nikde jinde nenajdete. Snaží se vyhnout konvenčnosti a ženám přináší své vlastní a originální trendy. Tak jako v každé sezóně, tak i nyní v kolekci podzim/zima 2013.

Celou kolekci podzim/zima 2013 společně se značkou Mohito nafotila známá polská herečka Marta Żmuda Trzebiatowsky, která ve své zemi dosáhla řad ocenění za svůj um. Nejenom že je nadaná, Marta je také velice krásná žena a značku Mohito tak dokáže reprezentovat na výbornou. Dlouhé kaštanové vlasy a postavička jako lusk. Oblečení z podzimní a zimní kolekce Mohito na ní dokonale vynikne.

Pokud bych chtěla shrnout celou letošní kolekci, tak bych napsala, že se pohybuje spíše v konzervativních barvách jako jsou černá, bílá, šedá, zlatá, stříbrná a někdy také trendy starorůžová. Materiálům vévodí jak klasická bavlna, tak i vlna, kůže a syntetika. Mohli bychom říci, že se veškeré oblečení, boty, doplňky a šperky vyvíjejí v grunge leč elegantním stylu.

Velké a velké množství trendů si značka Mohito připravila. Až vás budou oči přecházet. Tak například šaty, které v kolekci dominují. Kombinace kůže a s bavlnou či syntetikou. To je pěkná paráda. Drsnému styl pak doplňují stříbrné cvoky, druky či zipy. Uvidíme jak se jim povede v letošní plesové sezóně.

Společně se šaty jdou ruku v ruce kabátky Mohito. Stejně drsné a provokativní. Stejný materiál a tématika. Ne nebojte se. Mohito není značkou specializující se na motorkářské oblečení.

Dalším trendem u značky Mohito, ale také obecně v letošní plesové sezóně, jsou elegantní overaly. Trochu nevšední, ale mám pro ně pochopení. Příjemné na nošení a i když to nejsou šaty či sukně, tak vypadají konzervativně. Hlavně v kombinace s boty na podpatku, kterým mimochodem Mohito dodalo módní zlatý podpatek se špičkou, elegantním psaníčkem a s nápadnými mohutnými šperky v podobě náhrdelníků, náušnic a náramků.

Abych nezapomněla. Kalhoty se v kolekci Mohito objevují také. Zapomeňte ale na klasické džínsy nebo barevné kalhoty, které podtrhují prostředí podzimu. Budou to kožené a unisex kalhoty v sexy délce nad kotníky a s vysokým pasem. Společně s ostatními druhy oblečení Mohito se s nimi dají vytvářet skvělé outfity.

Zdroje: www.mohito.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu