Zimní móda na LuxuryMag v roce 2010

Zimní móda na LuxuryMag v roce 2010

13. ledna 2011, zimní móda, móda zima 2011, zima 2010, trendy zima 2010/2011, trendy zima 2011, zimní bundy, LuxuryMag

Sponzorované odkazy

Letošní zima přišla sice o trochu později než ta minulá (pokud si dobře vzpomínám, ještě v listopadu jsme si užívali krásného teplého podzimního počasí), ale za to udeřila s velkou intenzitou. A tak nám nezbývalo než se zase zachumlat do teplých bund a nasadit rukavice a čepice, ale i v zimě, se všemi těmi vrstvami oblečení, můžeme vypadat stylově a trendy. A samozřejmě i v tomto mrazivém období je tu Luxurymag, váš oblíbený web-magazín o módě, trendech a životním stylu.

Nutno říci, že letošní zimu jste se toho o tom, jak se do mrazů stylově obléci, na LuxuryMagu dočetli mnoho. Hned začátkem listopadu jsme vám představili nejvýraznější trendy v oblasti Doplňků, jako jsou čepice, rukavice ale i boty a kabelky. Dalším spolehlivým a současně i trendy kouskem, který vás v zimě zahřeje, jsou také Maxi svetry, které můžete nosit přepásané různými pásky či stuhami. Mnohé z vás v zimě před kabátem dávají přednost bundám, které mají hned několik výhod. Troufnu si říct, že Dámské bundy jsou teplejší, funkčnější a ve velké většině vypadají veseleji, zvlášť pokud jde o ty sportovní či snowboardové. V prosinci se pak rady, jak na zimu, dočkali i muži, a to v článku, který představoval Trendy bundy a kabáty pro pány i dámy společně.

Prosinec je přirozně měsícem Vánoc, ale také různých večírků a setkání s přáteli, na které se rádi oblečeme trochu víc svátečně a pokud vždy trochu tápete a hledáte inspiraci, na LuxuryMagu jste jich mohli v prosinci najít hned několik. Zmiňme článek Jak se stát hvězdou na Silvestra, jehož tipy můžete využít i pro nastávající plesovou a večírkovou sezónu. Stejně tak i články o tom, jak se dá přiměřeně a se stylem nosit zlatá barva či jak z nudného černého outfitu vytvořit sexy model.

Věříme, že i zimní nabídka článků na LuxuryMag vás uspokojila a přinesla mnoho inspirace a zajimavých informací.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu