Skutečně ojedinělé! - Vzorované kalhoty

Skutečně ojedinělé! - Vzorované kalhoty

4. dubna 2012, jaro 2012, pruhy, vzorované kalhoty, harémová kalhoty, zvonové kalhoty, úzké kalhoty, volné kalhoty, zvířecí vzory, vzory květin, kolečka, kostky

Sponzorované odkazy

Jestliže chcete tuto sezónu zaujmout, anebo si udělat radost něčím opravdu netradičním, pořiďte si vzorované kalhoty. Tento módní kus si už teď oblíbilo mnoho žen. Tyto neobyčejné kalhoty si našly mnoho fanynek především díky své jedinečnosti. Každé vzorované kalhoty vypadají jinak a dají se jinak kombinovat. Můžete si vybírat ze základních střihů jako u klasických kalhot. Vzorované kalhoty můžete mít jako harémové, zvonové, volné nebo úzké.

Vzorů je neskutečná spousta a s vybíráním toho správného byste mohly mít maličko problémy. Bude velkým oříškem se rozhodnout, jestli jsou lepší kostky, kolečka, pruhy nebo jiné geometrické tvary. Kdyby vás ale tyto fádní vzory už omrzely, můžete zkusit například kalhoty s obrázky zvířat, které už nejsou žádnou zvláštností a k jaru a létu se hodí.

Jiným vzorem, který má nádech jara jsou například květiny, které jsou velice častým vzorem na všech kusech oblečení. Kalhoty tedy nejsou výjimkou, a že jim to se vzory květin sekne! V těchto kalhotách skvěle splynete s přírodou, což je podle mne naprostá krása.

Opomenout nesmím ani zvířecí vzory, které jsou už takovou raritou. Tyto vzory působí velice smyslně a na každé party upoutají pozornost všech mužů. Nevím, čím to je, ale asi opravdu v kalhotách, které vypadají jako kůže kočičí šelmy, mužům připadáme atraktivnější. Takže dámy – gepard, tygr, levhart nebo snad zebra?

Mnoho vzorovaných kalhot vytváří také zajímavé obrazce. Tento styl kalhot je velice poutavý a oblíbí si ho určitě mnoho žen. Vaše nohy v takovýchto kalhotách mohou vytvářet mozaiku, rám obrazu nebo třeba obraz samotný.

A ptáte, jak nosit takovéto vzorované kalhoty? Není to opravdu žádná věda a zvládne to každá žena. Na barvě ani na vzorech nezáleží tolik, jako na střihu kalhot, který je především důležitý při kombinaci s ostatním oblečením. Nicméně, ke vzorovaným kalhotám se skvěle hodí triko či halenka, které jsou v jednotné barvě. Jestliže ale patříte mezi odvážlivce, zkusit můžete i trika, které mají podobný vzor jako vaše kalhoty. Spojujte a vyhrajte si s vaším outfitem.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu